Rabobank Nederland

Rabobank neemt Zoekallehuizen.nl over 3 november 2006
Rabobank helpt klant via Zoekallehuizen.nl aan 'droomhuis'

De Rabobank neemt de zoekmachine Zoekallehuizen.nl over. Dat hebben beide partijen vandaag bekend gemaakt. De Rabobank wil via zoekallehuizen.nl de klant helpen bij het vinden van zijn 'droomhuis'. Klanten kunnen via Zoekallehuizen.nl zoeken in het meest complete woningaanbod van makelaars en particulieren. De site behoudt haar eigen naam.

Jos van Lange, directeur Particulieren Rabobank Nederland: "Het kopen van een huis is voor veel klanten een belangrijke gebeurtenis. Als Rabobank willen we daarbij graag concrete, praktische hulp bieden. Dat is immers het moment dat er voor de klant echt toe doet. Verreweg de meeste huizenkopers beginnen hun speurtocht op internet. Via Zoekallehuizen.nl helpen we onze klant bij het vinden van zijn droomhuis."

Gijs den Hollander, directeur-eigenaar van Zoekallehuizen.nl: "Onze site wordt goed bezocht en geniet inmiddels grote naamsbekendheid. In combinatie met de landelijke en lokale distributiekanalen van de Rabobank komt ons complete huizenaanbod straks onder de aandacht van een nog grotere groep consumenten."

Klanten worden nu al via de site www.rabobank.nl in de gelegenheid gesteld door te linken naar www.zoekallehuizen.nl. Omgekeerd is er een link naar de on-line hypotheekadviezen van de Rabobank. Op termijn zal Zoekallehuizen.nl onderdeel worden van dienstverlening die de Rabobank via haar site www.rabobank.nl. aanbiedt.

De Rabobank wordt voor 100% eigenaar van Zoekallehuizen.nl. Gijs den Hollander zal een directeursfunctie krijgen binnen Zoekallehuizen.nl.

De Rabobank is de grootste hypotheekverstrekker in Nederland en is met 2,6 miljoen internetbankierende klanten bovendien de grootste internetbank van Europa.