1e persbericht van vrijdag 3 november 2006

Eindhoven, 03-11-2006 * Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie zoekt getuigen van overval

Een winkel aan het Nederlandplein is vrijdagmorgen rond 6.00 uur overvallen door twee mannen met bivakmutsen op en donkere kleding aan. Ze bedreigden een medewerkster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De daders hebben een nog onbekend geldbedrag meegenomen en zijn er te voet vandoor gegaan. Meer bijzonderheden zijn nu nog niet bekend. De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Zij kunnen zich melden bij de politie van Eindhoven Woensel-Noord via 0900-8844.

Eindhoven: Politie houdt snelheidscontrole met lasergun

De politie heeft donderdag tussen 21.00 en 2.30 uur op de Vestdijk, Wal en de Emmasingel een snelheidscontrole gehouden met de lasergun. Zeventien automobilisten reden harder dan de toegestane 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 77 km/u.

Aarle Rixtel: Woninginbraak

Donderdag tussen 10.00 en 21.00 uur is ingebroken in een woning aan de Phaffstraat. Een bovenlicht aan de achterzijde werd opengebroken. Uit de woning zijn geld en sieraden weggehaald.

Hapert: Inbraak in winkel

Tussen vrijdag 4.00 en 4.15 uur is ingebroken in een winkel aan de Oude Provincialeweg. Een ruit aan de voorzijde van het pand werd ingegooid. Uit de winkel is de kassalade weggenomen. In de kassa zat een bedrag van ongeveer 50 euro.

Nuenen: Man gewond bij eenzijdig ongeval

Een 62-jarige man uit Eindhoven is vrijdag rond 0.05 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Soeterbeekseweg. De man verloor de macht over het stuur en botste met zijn auto tegen een boom. De man is met een hoofdwond opgenomen in het ziekenhuis. Bloedonderzoek moet uitwijzen of de Eindhovenaar gedronken had.

Valkenswaard: Inbraak in woning

Donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur is ingebroken in een woning aan de Eindhovenseweg. Een raam aan de achterzijde werd opengebroken. Uit de woning zijn onder meer een laptop, een DVD-speler en sieraden weggehaald.

Veldhoven: Politie pakt inbreker

De politie heeft donderdag rond 22.00 uur een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Biezenkuilen. De man wordt verdacht van diefstal uit de berging van een woning aan de Biezenkuilen. Uit de berging werd wijn, bier en frisdrank weggehaald. De man werd in de brandgang van de woning aangehouden. Hij kon geen verklaring geven voor zijn aanwezigheid in de brandgang.