ORMIT gekozen tot winnaar Beste Traineeship 2006

Ormit bv

Nadat ORMIT eerder winnaar is geworden in de subcategorie 'Management Traineeship', is ORMIT tijdens het Sp!ts Careerevent op 2 november jl. van alle categoriën tot overall winnaar verkozen. Daarmee heeft ORMIT de titel Beste Traineeship 2006 verworven. Niemand minder dan Mark Rutte overhandigde persoonlijk deze prijs aan Hetty van Ee, algemeen directeur van ORMIT.

Steeds meer studenten zijn, na afronding van hun studie, op zoek naar een mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Diverse bedrijven bieden dan ook een traineeship aan, waar- binnen afgestudeerde academici de mogelijkheid krijgen een bedrijf breder te leren kennen. ORMIT gaat hierin nog een stap verder. ORMIT biedt de door haar streng geselecteerde trainees de mogelijkheid om opdrachten uit te voeren bij meerdere organisaties en ondersteunt dit met een uniek ontwikkelprogramma waarbij com-petentieontwikkeling de rode draad is. In het 2-jarige ontwikkelprogramma van ORMIT worden diverse projecten uitgevoerd binnen het participantennetwerk van ORMIT met bedrijven als Rabobank, Shell, DSM, T-Mobile, Belastingdienst, Ordina, Philips, Fortis en vele anderen. De projectervaring wordt als basis gebruikt voor competentieontwikkeling en wordt ondersteund met opleiding, personal coaching, intervisie en loopbaancoaching.

ORMIT heeft inmiddels 800 managers succesvol uitgedaagd, geprikkeld en ontwikkeld. Deze managers kregen een 'ontwikkelboost' waarna zij in dienst zijn getreden binnen het partipantennetwerk van ORMIT. Zij ontmoeten elkaar nog steeds in het ORMIT alumni netwerk.

Over ORMIT
ORMIT BV, opgericht in 1994, is een succesvolle dochter van het beursgenoteerde Ordina NV, met vestigingen in Nederland en België. ORMIT is de specialist in het ontwikkelen van management en het managen van ontwikkeling. Binnen de management development programma's van ORMIT worden (toekomstige) managers uitgedaagd, gecoacht en ontwikkeld tot succesvolle managers.