Politie Gelderland-Midden

Meisje (14) aangereden door auto en lichtgewond
Publicatiedatum: 3-11-2006 14:01:12

Arnhem - Een veertienjarig meisje uit Arnhem is vrijdagochtend op de Brabantweg in haar woonplaats lichtgewond geraakt nadat ze was aangereden door een auto. Het slachtoffer had aan het ongeval een pijnlijke heup overgehouden. Omstreeks kwart over negen reed een 57-jarige Arnhemse met haar auto over de Brabantweg. Op de rotonde ter hoogte van de Batavierenweg zag ze het veertienjarige meisje, dat daar met de fiets reed, kennelijk over het hoofd waardoor ze geschept werd. Volgens de politie was er geen drank in het spel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Bromfietser gewond na aanrijding met fietser

Publicatiedatum: 3-11-2006 14:00:37

Arnhem/Westervoort - Een 35-jarige bromfietser uit Didam is donderdagavond gewond geraakt nadat hij op de Zevenaarseweg op de grens van Arnhem en Westervoort op een fietser was gebotst. De fietser, een 24-jarige Arnhemmer, was met de schrik vrij gekomen. Het ongeval gebeurde rond half elf toen beiden van Arnhem richting Westervoort reden. De bromfietser had tegenover de politie verklaard verblind te zijn door een tegenligger. Daardoor botste hij achterop de fietser. De Didammer had door de aanrijding letsel opgelopen aan een knie en is per ambulance naar het Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem gebracht. Bij het ongeval was geen sprake van drankgebruik, aldus de politie.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Autobrand vermoedelijk aangestoken

Publicatiedatum: 3-11-2006 13:59:56

Arnhem - Een autobrand op de Stadhoudersstraat in de Arnhemse wijk Het Broek in de nacht van donderdag op vrijdag is vermoedelijk aangestoken. Dat vermoedt de politie op basis van verklaringen van getuigen en aangetroffen sporen. Bij het voorval raakte niemand gewond. De brand brak even voor één uur uit. De brandweer kon echter niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. Kort na de brand op de Stadhoudersstraat werd er nog een brandje gemeld op de Broekstraat. Het bleek te gaan om een pakketje foto's dat kennelijk afkomstig was uit de auto op de Stadhoudersstraat. De politie roept eventuele getuigen te reageren (0900-8844).

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---