Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 3 november 2006

Man uit Putte gewond na kopstoot

PUTTE: De politie heeft donderdagavond aangifte opgenomen van een mishandeling. Een 32-jarige man uit Putte zat in een horecagelegenheid aan de Antwerpsestraat wat te drinken met een vriend en bood ook een kennis van die vriend een drankje aan. Plotseling gaf de kennis de Puttenaar een kopstoot, zonder dat hiertoe enige aanleiding was. Hierna verliet hij de gelegenheid. De Puttenaar hield aan het incident een forse zwelling in het gezicht op. Hij zal zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Bromfietser (16) geschept door automobilist

SPRUNDEL: Een 20-jarige automobilist uit Rucphen heeft donderdagavond omstreeks 21.30 uur aan de Rucphensebaan een 16-jarige bromfietser aangereden. De man reed achter een andere auto, die plotseling remde. De Rucphenaar haalde de auto hierop in en schepte toen de bromfietser, die overstak. Over de aard van het letsel van de bromfietser is bij de politie niets bekend.

Zakkenrollerij

ROOSENDAAL: Een 27-jarige vrouw uit Roosendaal is donderdag op een onbewaakt ogenblik het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Toen de vrouw in een supermarkt aan de Streuvelslaan bij de kassa stond, kwam zij tot de ontdekking dat zij één boodschap was vergeten. Ze liep snel terug, maar liet haar handtas aan de winkelwagen hangen. Toen ze terugkwam, was de rits van haar handtas open en was de portemonnee verdwenen. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie. Zij mist onder meer diverse (bank)passen, twee rijbewijzen, een identiteitskaart en een aanzienlijk geldbedrag.

Vrouw (50) belaagd door groepje jongeren

ROOSENDAAL: Een 50-jarige vrouw uit Roosendaal is donderdagavond omstreeks 20.45 uur het slachtoffer geworden van een brutale beroving. De vrouw fietste na haar werk in de Pattontunnel tussen de Langdonk en de Gezellelaan, toen ze in de tunnel plotseling vier jongemannen zag. Eén van hen sprong voor haar fiets en trapte de vrouw, toen ze wilde passeren, dusdanig hard tegen haar onderrug dat ze viel. De vrouw werd vervolgens luidkeels uitgescholden en in de rug geschopt. Toen ze uiteindelijk wist op te krabbelen en haar fiets te pakken, doorzocht een van de jongens een tas, die de vrouw bij zich had. De vrouw heeft zich vrijdagmorgen onder doktersbehandeling laten stellen, vanwege een pijnlijke elleboog en rug. Uiteraard is zij ook mentaal behoorlijk aangeslagen. De politie onderzoekt de zaak.

Politie houdt drie jongeren aan voor diefstal kruiwagen

ROOSENDAAL: Een getuige, die donderdagavond een drietal jongeren op een bouwterrein zag lopen, schakelde direct de politie in. Een politiesurveillance, die op dat moment nagenoeg ter plaatse was, zag drie jongeren fietsen, waarvan er één een kruiwagen bij zich droeg. De drie een 15-jarige en twee 17-jarige jongeman werden meegenomen naar het bureau. In het verhoor gaven ze de diefstal toe.

Auteur: Manon Ostendorf