Gemeente Dordrecht


---

Vernieuwde aanpak Dordrecht, Heijmans en Multi Vastgoed op Amstelwijck

De gemeente Dordrecht heeft vrijdag 3 november een hernieuwde overeenkomst ondertekend voor Kantorenpark Amstelwijck. Met het vernieuwde contract spannen Heijman en Multi Vastgoed zich sterk in om bedrijven naar Amstelwijck te halen. In middels is Looije Porperties bv uit Rotterdam het eerste bedrijf dat op deze locatie een groot kantoor zal gaan vestigen.
Business Resort Amstelwijck is de laatste tijd volop in discussie geweest. Er zijn immers nog maar twee bedrijven, die zich hier hebben gevestigd. Met de overeenkomst willen partijen de ontwikkelingen op Amstelwijck âversnellen.â Daarbij wordt een nieuw stedenbouwkundig plan ontwikkeld voor hoogwaardige kantoren in de Drechtsteden. Daarin is géén plaats voor een nieuw stadion.

Momenteel worden gesprekken gevoerd met enkele bedrijven; de voortgang verloopt positief. Partijen hopen binnen enkele maanden meer bedrijven te kunnen binden. Overigens wordt het middenterrein 7 december aanstaande gebruikt voor âNederland Innovatief 2006,â het innovatie-event van het jaar.

Wethouder Hans Spigt laat in een reactie weten tevreden te zijn met de overeenkomst. âHet is een prachtige zichtlokatie, die zich vooral leent voor hoogwaardige kantoren,â aldus wethouder Ferdinand van den Oever.

document icoon Tekenen_Allonge_Amstelwijck__4_.JPG

Redactie
Leo den Otter
Bestuursvoorlichter

telefoon 06 - 51373482

Informatie
Ellen van der Feltz
Multi Vastgoed
telefoon 0182 690900 of 06 53999582