Gemeente Dordrecht


---

Johan de Wittspeld voor de heer J.H. Noels

Wilma Ruijters

Wethouder A.T. Kamsteeg reikt op vrijdag 3 november om 21.00 uur een Johan de Wittspeld uit aan de heer J.H. Noels, bestuurslid van de Christelijke Korfbalvereniging 'Oranje Wit'. De uitreiking vindt plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst, die wordt gehouden in de kantine van de korfbalvereniging aan de Nieuwe Noordpolderweg 5 te Dordrecht.
De heer Noels ontvangt de gemeentelijke onderscheiding vanwege zijn vrijwillige en langdurige verdiensten voor 'Oranje Wit". Hij is sinds 1974 als vrijwilliger actief en heeft zich onder meer ingezet voor de verbouwingen, renovaties en herstelwerkzaamheden van de oude clublocatie. Daarnaast coördineerde hij de inzameling van het oud papier, verzorgde jarenlang het stencilwerk van het clubblad en fungeerde als activiteitencoördinator.

Sinds 1981 maakt de heer Noels deel uit van het bestuur. Vanuit het bestuur was hij de initiator en stimulator om de mogelijkheden van een eigen sporthal voor 'Oranje Wit' te onderzoeken. In nauwe samenwerking met de gemeentelijke sector Sport bereidde hij de bouw van deze sporthal voor. Vanaf 1993 is hij als lid van de Stichting 'c.k.v. Oranje Wit hal' verantwoordelijk voor het realiseren van een goede exploitatie.

De heer Noels heeft te kennen geven om na 25 jaar zijn bestuursfunctie ter beschikking te stellen, maar blijft als vrijwilliger aan de korfbalvereniging verbonden.

Redactie
Wilma Ruijters
Communicatie

telefoon 078 - 639 6905

Informatie