Gemeente Deventer

jaarkalender âDe kracht van Deventerâ

Gemeentelijke jaarkalender âDe kracht van Deventerâ

Week 44, 3 november 2006

`De kracht van Deventer' in twaalf beelden

GEMEENTE DEVENTER GEEFT KALENDER UIT

De gemeente Deventer brengt voor 2007 een eigen kalender uit. De kalender geeft in twaalf fraaie foto's met begeleidende teksten een beeld van `De kracht van Deventer'. Uit de enorme hoeveelheid organisaties die bijdragen aan Deventer, zijn er twaalf gekozen die een beeld geven van hoe de gemeente de stad en de omgeving leefbaar houdt. De kalender wordt vanaf deze week huis-aan-huis in Deventer verspreid.

De gemeente Deventer moet er voor zorgen dat alle Deventenaren schoon en veilig kunnen wonen in hun gemeente. Dat er goede zorg aanwezig is, goed onderwijs voor jong en oud en ruimte voor sport en spel. Dat de straten onderhouden worden, er voldoende werk is voor iedereen en dat het platteland en de binnenstad goed onderhouden worden. Kortom teveel om op te noemen en ook veel te veel om in twaalf voorbeelden weer te geven.

Samenwerking

De gemeente kan dat niet allemaal zelf. Daarvoor werkt zij samen met een veelheid aan organisaties. In Deventer zijn veel grote en kleine, professionele en vrijwillige organisaties die allemaal een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn in Deventer. Zonder deze organisaties kan de gemeente niet functioneren. De onderwerpen in de kalender zijn maar een kleine greep uit de grote hoeveelheid samenwerkingsverbanden in de gemeente.

Einde seniorenkalender

Sinds 2001 bracht de gemeente een kalender uit speciaal voor senioren in Deventer. Deze kalender zorgde ieder jaar voor vele enthousiaste reacties. Mede daarom geeft de gemeente nu een kalender uit voor alle inwoners van Deventer. In samenwerking met de Stichting Ouderenwerk Deventer (SOD) wordt gezocht naar een alternatief voor de senioren. Vanaf 2008 willen de gemeente en de SOD samen met iets nieuws komen voor deze doelgroep.

De full colour kalender wordt vanaf deze week huis-aan-huis in Deventer verspreid.

download: gemeentelijk jaarkalender 'De kracht van de stad' 4.852kb

Publicatiedatum: 4-11-2006
foto: gemeentelijk jaarkalender 'De kracht van de stad'

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging zaterdag 4 november 2006