Gemeente Roermond

Wethouder Wim Kemp serveert maaltijden

Op vrijdag 3 november brengt de Roermondse wethouder Wim Kemp van 12.00 tot 14.00 uur een bezoek aan de Maatschappelijke Opvang (MOV) aan de Heilige Geeststraat. In het kader van de landelijke vrijwilligersdag helpt hij bij het klaarmaken en uitserveren van maaltijden voor de gasten.

Zaterdag 4 november is het officieel de Dag van de Landelijke Vrijwilligers (Make a difference day). Met het bezoek op vrijdag 3 november wil wethouder Wim Kemp het belang van het vele vrijwilligerswerk in Roermond onderstrepen. Als portefeuillehouder Maatschappelijke Dienstverlening zet hij zich in voor stimulering van het vrijwilligerswerk, zodat mensen in hun maatschappelijke verbanden zoveel mogelijk tot hun recht komen.

Tijdens het bezoek aan het MOV wordt Wim Kemp zelf ook ingezet als vrijwilliger! Zo kan hij 'aan den lijve' ervaren hoe het is om in de crisisopvang te werken. Tijdens het bezoek wil Kemp nadrukkelijk in gesprek gaan met de vrijwilligers en gasten binnen het MOV. Om te horen wat er leeft en speelt en om te kijken of het uitgezette beleid haar vruchten afwerpt.
Publicatiedatum: 02.11.2006 Bijgewerkt: 02.11.2006