Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Belkin introduceert nieuwe Bluetooth handsfree headset

Schiphol-Rijk 3 november 2006 ­ Belkin, toonaangevende leverancier van connectiviteitsproducten, brengt een nieuwe stijlvolle en compacte Bluetooth-headset op de markt.

De nieuwe headset maakt gebruik van Bluetooth-connectiviteit waardoor gebruikers van mobiele telefoons en PDA's overal gemakkelijk handsfree kunnen bellen. De compacte headset heeft een bereik van 10 meter en geeft een perfecte verbinding, zelfs als de mobiele telefoon of PDA in een tas of jaszak zit. De headset wordt geleverd met drie verschillende kapjes in de kleuren blauw, zwart en wit. Hierdoor kan de gebruiker de headset een persoonlijk tintje geven. De headset is van uitstekende kwaliteit en heeft een vernieuwde oorhaak die naar wens instelbaar is.

Voordelen

* Stijlvolle praktische vormgeving met verwisselbare kapjes
* Gemakkelijke bediening

* Ruisonderdrukking, instelbaar volume en stilschakelingsmogelijkheid
* Bereik: tot 10 meter

* Verschillende oplaadmogelijkheden: USB, aanstekeradapter, lichtnet

Prijzen en beschikbaarheid
Bluetooth headset F8T064ea ¤ 85.95 incl. btw.

Over Belkin
Belkin - (www.belkin.nl) - biedt een uitgebreide productenmix voor een naadloze integratie van elektronica voor thuis, in de auto of onderweg. Belkin, opgericht in 1983, is een private onderneming en is toonaangevend marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en accessoires voor iPod, computers en meer. Wij leveren uitgebreide oplossingen voor netwerken, home-entertainmentsystemen - met de PureAV-kabels, voedings- en digitale draadloze accessoires - en veel meer categorieën.

Door de enorme groei is Belkin wereldwijd aanwezig. Naast het hoofdkantoor in Los Angeles heeft Belkin ook kantoren in Asia Pacific. Belkins Europese hoofdkantoor is gevestigd in Engeland, met kantoren in Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Zweden en Dubai (de Verenigde Arabische Emiraten) om de regionale markten te bedienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Belkin BV
Sandy de Roos
Tel. +31 (0)20 654 7329
sandyr@belkin.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: LEWIS Communications
René van den Nieuwenhof
Tel. +31 (0)40 235 46 00
renevdn@lewispr.com