Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Secu schuifpuibalk speelt in op extra smalle
ontwerpwensen van architecten

PKVW gekeurde schuifpuibalk
voor éxtra smalle kozijnen

Als éérste leverancier in Nederland presenteert SecuProducts uit Nieuw Vennep een extra smalle schuifpuibalkbeveiliging. Deze beveiliging, genaamd Basic, is PKVW-gekeurd en werd onlangs toegepast door de Haagse woningcorporatie bij het beveiligen van een 100-tal seniorenwoningen. Gert-Jan van de Kuilen, adviseur bij de firma Nauta in Barneveld, die de Secu schuifpuibalk leverde: "Dit is dé ideale oplossing voor smalle kozijnen. Een ontwikkeling die in de huidige architectuur steeds vaker wordt toegepast".

De Haagse Woningbouwvereniging wil hun woning bestand op PKVW niveau brengen. Regelmatig komt men situaties tegen die niet een twee drie zijn op te lossen. In deze gevallen schakelen wij Gert-Jan van de Kuilen van Nauta in. Hij ziet het als een uitdaging om elk probleem op te lossen.

Ook nu hadden wij een situatie waar wij een PKVW oplossing voor zochten. In een complex zaten schuiframen en puien. De kozijnen waren heel smal. Zodoende was een goede bevestiging van reguliere artikelen niet mogelijk. Gelukkig dat van de Kuilen wist dat SecuProducts een nieuwe beveiliger heeft voor deze situatie. Daardoor waren deze puien optimaal volgens de PKVW-normen te beveiligen. Het is een veilige maar bovendien ook een fraaie oplossing. De beveiliger is slank en ziet er prima uit.

Smalle oplossing
De Secu schuifpuibalk bleek de enige juiste oplossing. Van de Kuilen: "Door zijn smalle uitvoering heeft de balk weinig ruimte nodig. Daarmee is hij de ideale oplossing voor smalle kozijnen, die in de huidige architectuur steeds vaker worden gebruikt. Want slank ontwerpen heeft de voorkeur bij een heel groot aantal hedendaagse architecten."

Schuifpuibeveiliging
Vaak zijn de eenvoudigste oplossingen de beste. De Basic van Secu bestaat uit een stang, die eenvoudig op maat gemaakt kan worden. De vergrendeling is bijzonder fraai op een onzichtbare manier geïntegreerd in de stang en dus niet, zoals bij andere balk-sloten zichtbaar. De breedte van dit slot is slechts 20 mm. en past bijna altijd. Het balkslot voor schuifpuien en -ramen is goedgekeurd voor houten-, kunststof-, en aluminium geveldelen en toepasbaar op zowel binnen- als naar en buiten schuivende delen. Alle varianten voldoen aan Politie Keurmerk Veilig Wonen® en SKG®*.

SecuProducts BV
Boekweitstraat 23
2153 GK Nieuw Vennep
Tel: 0252.67.63.21
E-mail: info@secu.nl
Internet: www.secu.nl


---- --