Gemeente Tilburg

Datum

2 november 2006

Aanleg nieuwe parkeerplaatsen Bodehof

De gemeente heeft voor Binnenstad West een intensief programma van maatregelen opgesteld om de kwaliteit van het gebied te verbeteren. De tweede fase van de herinrichting van de binnenstad, waaronder de Tuinstraat, Stationsstraat, Noordstraat en Telefoonstraat, is in volle gang. De straten krijgen allemaal hetzelfde klassieke beeld. Dit betekent een rijbaan in het midden, brede trottoirs, hangende verlichting en geen of nauwelijks geparkeerde auto's in de straat. Het parkeren gebeurt steeds meer op andere plekken in de binnenstad.

Speelplek Bodehof gaat weg
Op verzoek van de Kinderraad is besloten de speelplek op het Bodehof weg te halen en nieuwe speelvoorzieningen aan te leggen bij het Harmoniepark.

Nieuwe parkeerplaatsen
Bij de speelplek aan het Bodehof worden parkeerplaatsen voor vergunninghouders aangelegd. Een tekening van de parkeerplaats is op de achterzijde toegevoegd. De aanleg van deze parkeerplaatsen start naar verwachting eind november 2006. Voordat de werkzaamheden starten, ontvangt u een nieuwe bewonersbrief.

Meer informatie
Hebt u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Rob van Ekeren, projectleider herinrichting Binnenstad. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 86 68.


---- --