Laurus NV

Benoeming J. Brouwer en J. Ozinga

's-Hertogenbosch, 3 november 2006

Laurus maakt bekend dat per 3 november 2006 de heer J.H. Ozinga is benoemd als lid van de Raad van Commissarissen.

De heer Ozinga (41) is momenteel Executive Vice-President International Development bij Casino-groep. De heer Ozinga bezit geen aandelen Laurus.

De benoeming van de heer Ozinga vloeit voort uit het niet meer beschikbaar zijn met ingang van 11 juli 2006 van de heer J.P.M.J. Tierny als lid van de Raad van Commissarissen. Laurus bedankt hem voor zijn inzet voor de onderneming.

De benoeming past in het opgestelde profiel en draagt ertoe bij dat de vereiste kundigheden en kennis binnen de Raad van Commissarissen vertegenwoordigd blijven.

Met ingang van 3 november 2006 bestaat de Raad van Commissarissen uit vijf leden. Naast de heer Ozinga maken de heren F.A. Croon, J.A.N. van Dijk (voorzitter), S.W.W. Lubsen en J-C.H. Naouri deel uit van de Raad.

Laurus deelt tevens mede hedenochtend de Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders kennis te hebben gegeven van de benoeming per 6 november 2006 van de heer J.G.B. Brouwer (50) tot Bestuursvoorzitter/CEO van Laurus N.V. De heer Brouwer volgt de heer A.M.F.J. van de Laar op die sinds 28 augustus 2006 tijdelijk belast was met het bestuur van Laurus N.V.