ABN AMRO

Amsterdam, 03 november 2006

David Kiddie nieuwe Chief Investment Officer Equities ABN AMRO Asset Management

ABN AMRO Asset Management maakt bekend dat David Kiddie begin 2007 zal toetreden als Chief Investment Officer Equities om Kevin Smith te vervangen die dan het bedrijf zal verlaten. Kevin Smith vertrekt om persoonlijke redenen. Zijn zeven jaar oude zoon werd geboren met een zeldzame, ongeneselijke ziekte en Kevin en zijn echtgenote willen hun tijd volledig aan hun zoon wijden.

David Kiddie is sinds 2003 werkzaam bij Baring Asset Management, meest recent als Hoofd Aandelen en gaf in die functie leiding aan professionele beleggers op verschillende locaties in de wereld. Daarvoor was hij Chief Investment Officer Retail Equities bij Insight Investments, dat in 2002 met Rothschild Asset Management fuseerde. Daaraan voorafgaand was hij bij Rothschild Asset Management CIO / Head of Global Equities en ook werkte hij zes jaar bij Hill Samuel als Head of European Equities.

Na het voltooien van zijn studie economie, werkte David in het begin van zijn loopbaan bij Chemical Bank, Barings, Enskilda en Sun Life. Gedurende zijn twintigjarige loopbaan als belegger, heeft hij aanzienlijke ervaring opgebouwd in de wereldwijde bedrijfstak van vermogensbeheer, zowel in de rol van belegger als in de functie van Chief Investment Officer.

Sarah Russell, CEO van ABN AMRO Asset Management: "We zijn Kevin enorm dankbaar voor zijn belangrijke bijdrage in de afgelopen twee jaar. Kevin was een zeer gewaardeerd lid van het management team en we respecteren de moeilijke keuze waar hij voor stond. Hij laat een geweldige basis achter voor verdere groei en we zijn zeer verheugd dat we iemand van het kaliber van David Kiddie hebben kunnen werven om verder te bouwen op het succes van Kevin."

Perscontacten: +31 20 628 8900

ABN AMRO Bank N.V.

Afdeling Persvoorlichting
(HQ 9140)
Postbus 283
1000 EA Amsterdam

Telefoon: 020 628 89 00
Buiten kantoortijden:
020 629 80 00
Fax: 020 629 54 86


Copyright © 1998-2006 ABN AMRO Bank N.V.
All rights reserved.