Gemeente Heerlen

Eindelijk overeenstemming na langdurig overleg
EHC en Passart tekenen nieuwe huurovereenkomst kunstgrasveld De Dem

De gemeente Herelen en de voorzitters van de voetbalverenigingen EHC en VV Passart hebben vrijdag 3 november de huurovereenkomst getekend voor de ingebruikname van het kunstgrasveld in sportpark de DEM in Hoensbroek. Dit gebeurde na een lange tijd van voorbereidende gesprekken.

De discussie over het gemeenschappelijk gebruik van het kunstgras wedstrijd-/trainingsveld door EHC en VV Passart loopt al lange tijd. In juni jl heeft de voorzieningenrechter zich nog over de zaak gebogen en alle partijen opgeroepen zich in te spannen om alsnog overeenstemming te bereiken over het gezamenlijk gebruik. Aan de oproep van de rechter is uitvoering gegeven: drie gesprekken zijn gevoerd tussen alle partijen. In het totaal waren er elf gespreksonderwerpen, waarover partijen tot op het laatste moment intensief beraad hebben gevoerd..

Alle betrokken partijen zijn blij met de ondertekening van de huurovereenkomst. Daarmee wordt het mogelijk om een uitstekende, nieuwe sportlocatie voor Hoensbroek eindelijk in gebruik te nemen.

HEERLEN, 3 november 2006
Concernstaf Communicatie
H. Bladt
(045) 560 40 70
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------


---- --