Landelijke Studenten Vakbond
PERSAANKONDIGING - PERSAANKONDIGING - PERSAANKONDIGING

Aankondiging Netwerkbijeenkomst: 'All we need: great plans & big partners'
3 november 2006 16.00u.-19.00u.

Utrecht, 29 oktober 2006 ­ Steeds minder studenten slagen erin geschikte en betaalbare woonruimte te vinden. Ondanks het feit dat er tegenwoordig in de media veel positieve berichten te horen zijn, is er nog altijd sprake van een structurele verstoring van de balans tussen vraag en aanbod op de studentenhuisvestingmarkt.

De Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) werkt samen met partijen in het studentenhuisvestingsveld om de situatie op de studentenwoningmarkt te verbeteren, bijvoorbeeld door bruggen te slaan en samenwerking te stimuleren tussen de studentenwereld enerzijds en overheid, studentenhuisvesters of andere belanghebbers anderzijds.

Op 3 november brengt de LSVb tijdens de netwerkbijeenkomst "All we need: great plans & big partners" beleidsmakers, projectontwikkelaars, studentenhuisvesters en andere belanghebbenden bijeen om kennis uit te wisselen over oplossingen voor de huisvestingstekorten.

De bijeenkomst is op vrijdag 3 november, 16:00u-19:00u in Parnassos te Utrecht
Meer informatie over de locatie: http://www.parnassos.nl

De LSVb zal tijdens de netwerkbijeenkomst onder andere een petitie presenteren waarin wij de verantwoordelijke ministeries oproepen om het budget voor woonlasten dat studenten middels de studiefinanciering krijgen uitgekeerd (152 euro per maand), te verhogen tot een realistisch bedrag. Bezoekers krijgen bovendien de gelegenheid om hun "big plans" voor de komende tijd onder de aandacht te brengen tijdens een "3-minutenspeech".

LSVb Netwerkbijeenkomst "All we need: great plans & big partners". Vrijdag 3 november, 16.00-19.00 uur (deelname gratis, aanmelding mogelijk via het inschrijvingsformulier op www.lsvb.nl of 030-2316464.
Cultuurcentrum Parnassos | Kruisstraat 201 | 3513 EP Utrecht | +31(0)30-2538448



Landelijke Studenten Vakbond