Ingezonden persbericht

Wijnmagazine PROEFschrift Jaargids Wijn is uit!


Donderdag 26 oktober is hét nieuwe glossy wijnmagazine Proefschrift Jaargids Wijn 2007 verschenen. Het eerste exemplaar is overhandigd aan Joop Braakhekke in Le Garage.

Proefschrift Jaargids Wijn 2007 geeft inzicht in de wereld van de wijn. De Wijnen van het Jaar van het bekende Proefschrift Wijnconcours vormen daarbij de rode draad. Daarnaast vindt de lezer interessante artikelen, grappige columns en interviews met wijngenieters zoals Mart Visser, Astrid Joosten en Patricia Steur. Van de beschrijving van een nieuw opkomend wijngebied, de 'best buys' van 2007 en kiezen uit de supermarktschappen tot wijn voor miljonairs. Ook is er aandacht voor veelbesproken wijn- spijscombinaties: voor een diner thuis, maar ook om de wijnkaart in een restaurant beter te begrijpen. En natuurlijk geven sommeliers hun mening over wijn, de nieuwste ontwikkelingen en verrassende combinaties.

Een magazine om te raadplegen voor een bezoek aan de wijnspeciaalzaak of supermarkt, bij een diner met goede vrienden of zakenrelaties en voor de aanschaf van dat speciale cadeau. Een absolute must-have, niet alleen voor de professional en de kenner, maar ook voor de liefhebber, de genieter en de verzamelaar.

Proefschrift Jaargids Wijn 2007 is vanaf week 44 verkrijgbaar in boekhandel en kiosk.

U kunt ook de gids online bestellen, u krijgt deze dan binnen 5 werkdagen na betaling GRATIS thuis gestuurd.

De makers
Proefschrift Jaargids Wijn wordt gemaakt door The Wine and Food Association en uitgeverij Inmerc. Het magazine zal éénmaal per jaar verschijnen en vormt een prachtige aanvulling op de wijnuitgaven van Inmerc en de activiteiten van The Wine and Food Association. Proefschrift Jaargids Wijn staat onder redactie van de makers van het gerenommeerde wijnvakblad Proefschrift.

Gerenommeerde (wijn)auteurs
Medewerking van diverse gerenommeerde (wijn)auteurs waaronder Chris Alblas, Cor Balfoort, John Bindels, Cees van Casteren, Gert Crum, Hubrecht Duijker, Harold Hamersma, Emmanuel Hiel, Nicolaas Klei, Onno H. Kleyn, Peter Klosse, Karin Kuijpers, Jan van Lissum, Fred Nijhuis, Janna Rijpma, Magda van der Rijst, Erik Sauter en de auteurs van Proefschrift.

Meer informatie: www.jaargidswijn.nl

Voor meer informatie of een recensie-exemplaar (pers) kunt u contact opnemen met Carsten Klint via info@jaargidswijn.nl