Ingezonden persbericht


Persbericht OpenHuizendagHengelo.nl
24 oktober 2006

PERSBERICHT

Zaterdag 4 november:

Open Huizendag bij tien Hengelose NVM makelaars

HENGELO - Vanwege het grote succes van de Open Huizendag Hengelo op 3 juni jl. hebben tien NVM makelaars die actief zijn in de gemeente Hengelo opnieuw een Open Huizendag georganiseerd. Op zaterdag 4 november staan maar liefst 167 woningen uit het aanbod van de genoemde makelaars open voor 'kijkers'. Van 11.00 tot 15.00 zijn belangstellenden zonder afspraak welkom om de woningen in kwestie te komen bekijken.

Wat dit initiatief extra aantrekkelijk maakt voor iedereen die een woning zoekt op de Hengelose huizenmarkt, is het feit dat aan de Open Huizendag Hengelo een speciale website is gewijd. Op www.OpenHuizendagHengelo.nl staat een compleet overzicht van alle 167 woningen waarvan op 4 november de deur open staat. Zo krijgt de woonconsument het hele aanbod op een presenteerblaadje en kan er snel en efficiënt worden gescand.

De 10 makelaars die meedoen aan de Open Huizendag Hengelo zijn Woonaccent Makelaars, Snelder Zijlstra Woningmakelaars, Dekkers Garantiemakelaars, Henk ter Braak Makelaars, Ten Hag Woningmakelaars, Post Jr. Makelaars, Euverman Temmink & Partners, Leverink & Assen Makelaars o.z., Prisma Makelaars en Makelaardij J. van Werkhoven.

EINDE PERSBERICHT