AutoRai

Dertiende editie van de Nationale Opel Testdag

(10/27/2006)
Voor de dertiende keer organiseert Opel de nationale Opel Testdag. Op zaterdag 4 november kan iedere Opel-rijder zijn of haar auto gratis laten nakijken bij één van de vele Opel-dealers. De auto wordt in de werkplaats op 18 wintergevoelige punten gecontroleerd. Vorig jaar werden er tijdens de Nationale Opel Testdag ruim 28.000 tests uitgevoerd.
De gratis 18-puntentest is niet de enige reden waarom een bezoek aan de Opel-dealer meer dan de moeite waard is. Als vanouds is de Nationale Opel Testdag een dag voor het hele gezin met tal van activiteiten. Bovendien gelden er op 4 november een aantal interessante aanbiedingen op accessoires.

Met het uitvoeren van de 18-puntentest weet men exact op welke punten de auto eventueel onderhoud nodig heeft, inclusief een indicatie van de kosten die verbonden zijn aan een eventuele reparatie. Als de klant direct een afspraak maakt, kan hij of zij rekenen op een aantrekkelijke korting op eventueel te vervangen onderdelen. Wanneer de gecontroleerde punten in orde zijn bevonden, dan kan het Opel Winterplan Certificaat worden aangeschaft. Dit certificaat geeft de klant de garantie dat de auto zonder technische problemen de winter door zal komen. Het Opel Winterplan Certificaat kost alléén op 4 november ⬠14,95. De normale prijs is ⬠19,95.

Zoals elk jaar staan de bezoekers van de Nationale Opel Testdag een aantal interessante aanbiedingen te wachten. Zo kan de klant profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen op winterbanden. Daarnaast biedt Opel op de testdag 20% korting op alle Opel-allesdragers en -dakkoffers. Opel biedt tevens voor slechts ⬠8,95 een Winter Care Pack aan, waarmee de auto tijdens de winter uitstekend beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Bovendien geeft Opel 40% korting op uitlaten, remblokken en remschijven.

Vorig jaar bezochten meer dan 45.500 mensen de Nationale Opel Testdag. Ook voor dit jaar verwacht men een grote toeloop van belangstellenden. De klant kan daarom via een aantal Erkend Reparateurs ook vooraf een afspraak maken via Opel Direct (0800-1410). Rechtstreeks aanmelden via de Opel-dealer kan ook. Wordt er geen afspraak gemaakt, dan geldt âWie het eerst komt, die het eerst maaltâ.