TROS

Hilversum, 31-10-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 4 november
Radio 2 - 16.00 uur

Jan smit met nick & simon in tros muziekcafÉ

In TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag 4 november a.s ontvangt presentator Daniël Dekker zanger Jan Smit en zijn kompanen Nick & Simon. Deze twee vrienden zijn niet alleen bandleden van Jan, maar hebben inmiddels ook zelf een succesvolle zangcarrière. De drie Volendammers zijn maar liefst een uur lang te beluisteren tussen 17.00 en 18.00 uur in TROS MUZIEKCAFÉ.

Tussen 16.00 en 17.00 komen de volgende artiesten in het café op bezoek:

Marlies Claasen. Zij volgde een jazzopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en heeft bij verscheidene bandjes gezongen. In 2003 bracht zij een eigen cd uit met nummers geschreven door gitarist Tom Klein en haarzelf. Met haar mooie stem en de prachtige composities weet ze haar publiek te raken.

Yellow Pearl. De sound van Yellow Pearl is een aanstekelijke combinatie van pop, rock en soul en is reeds bekend van de twee eerder uitgebrachte hitsingles 'For You and Me' en 'Don't hold me down'. En we kennen ze natuurlijk nog van het Nationaal Songfestival in 2004. Nu is er een hele cd. Hoe deze klinkt, is zaterdag te horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS