BASF

Zaterdag 4 november zetten medewerkers van BASF Nederland B.V. zich vrijwillig in voor Stadsboerderij ´De Korenmaat`. Dit in het kader van `Werken aan onze stad`, het Arnhemse antwoord op het landelijke ´Make a Difference Day´ van 3 & 4 november 2006.
Het thema van deze eerste ´Werken aan onze stad` is groen. Alle projecten vinden plaats in de frisse buitenlucht. Stadsboerderij ´De Korenmaat` is een boerderij met een avonturenspeelplaats en mogelijkheden voor natuur- en milieu educatie voor het onderwijs. Het maakt sinds 1990 deel uit van het Centrum voor Natuur- en Milieu Educatie. De BASF medewerkers gaan hier samen met leden van de Kiwaniclub onder meer de wilgen knotten.

Andere omgeving
Make a Difference Day werd vorig jaar voor het eerst in Nederland georganiseerd en het bleek een groot succes. Arnhem maakt dit jaar haar debuut met ´Werken aan onze stad´. Initiatiefnemers zijn de vrijwilligerscentrale Arnhem en de Arnhemse Uitdaging. Als deelnemer aan de Arnhemse Uitdaging besloot BASF direct mee te doen. Eén van onze medewerkers draagt ´De Korenmaat` een warm hart toe en kwam met het voorstel hier aan de slag te gaan. De contacten waren vervolgens snel gelegd, aldus Ger van der Lubbe, algemeen directeur. Dat is het leuke aan deze dag: Je kunt zelf een project uitzoeken, waar je als bedrijf of als medewerkers affiniteit mee hebt. Dat vergroot de betrokkenheid van de medewerkers. Bovendien is het voor ons een leuke gelegenheid elkaar eens in een andere omgeving te treffen. We gaan ervan uit dat het niet alleen een zinvolle dag wordt, maar ook gewoon een hele leuke!

BASF Nederland B.V., 02 nov 2006

---

Voor nadere informatie:

BASF Nederland B.V.
Dessa Langevoort
tel: 026 - 3717 378