GroenLinks

Femke On Tour van Noord naar Zuid

3 november 2006

Femke gaat dit weekend on tour van noord naar zuid door Nederland. Zaterdag staat de campagnebus in Leeuwarden, zondag in Maastricht en Roermond. Zaterdagochtend is Halsema maatje-voor-een-dag met slachtoffers van mensenhandel in het kader van nationale vrijwilligersdag Make a Difference Day.

Femke Halsema bereidt zaterdagochtend tussen 9 en 11 uur een brunch met slachtoffers van mensenhandel. Zij geeft samen met een van deze vrouwen de aftrap van de campagne Maak een punt van rechten voor slachtoffers mensenhandel. Aansluitend is Femke on tour in Leeuwarden. Hier ontmoet zij mensen, gaat in ze debat en houdt zij een actuele speech. De dag staat in het teken van klimaatverandering, en wat de overheid daar aan kan doen.

Op zondag is Femke On Tour in het zuiden van het land. In Maastricht zullen Femke Halsema en Mária van Veen (directeur Woonbond en Kamerkandidaat voor GroenLinks) ingaan op de positie van huurders. Daarna vertrekt de campagnebus naar Roermond, waar Femke campagne voert voor de Tweede Kamer- én gemeenteraadsverkiezingen op 22 november.

Locaties en tijden:

Zaterdag 4 november 2006
9.00 11.00 u. Make a Difference Day, de Kookstudio, Gerard Doustraat 46, Amsterdam. 13.30 u Femke on Tour in Leeuwarden, Waagplein/Nieuwestad

Zondag 5 november 2006
13.30 u Femke on Tour in Maastricht (Markt, bij stadhuis) 16.00 u. Femke on Tour in Roermond (Stationsplein)

Noot,