INLIA


Grote manifestatie in Den Haag op 4 november a.s. 13/10/2006

Kies voor een humaan asielbeleid, te beginnen met een generaal pardon!

Scholen, vluchtelingenorganisaties, vakbonden, bekende Nederlanders, politieke partijen en bijna alle gemeenten in Nederland hebben zich uitgesproken voor een pardonregeling voor de asielzoekers die al meer dan 5 jaar in Nederland verblijven.

Gezien de nieuwe politieke situatie lijkt het ons goed om nog één keer vóór de verkiezingen, samen met alle mensen die zich in de afgelopen periode hebben ingezet voor deze groep, de politiek op te roepen een oplossing te vinden voor de '26.000' vluchtelingen.

Op zaterdag 4 november houden we daarom op Het Plein in Den Haag van 14 tot 16 uur een manifestatie, waar we met veel mensen willen laten zien dat deze klasgenoten, buren, vrienden en bekenden hier horen en niet meer gemist kunnen worden.

Er zijn twee websites waarop de laatste informatie staat: www.generaalpardonnu.nl en www.humaanasielbeleid.nl.

De manifestatie wordt georganiseerd en ondersteund door een groot aantal vluchtelingenorganisaties, w.o. ASKV/Steunpunt Vluchtelingen, Defence for Children International Nederland, Stichting 26.000 Gezichten, Stichting Een Royaal Gebaar, VluchtelingenWerk Nederland, Stichting INLIA, Vluchtelingen Organisaties Nederland, Stichting Vluchteling, Stichting LOS, Stichting Ons Pardon, Van Harte Pardon (Noord), Genoeg is Genoeg, Keer het Tij, Prime, Vluchtelingencordon Friesland, De Schaduw Blijft en Vluchtalarm Maastricht.