Ingezonden persbericht


ACTEUR HUGH GRANT IN CNN'S "LIVING GOLF"

Het is een typische Britse karaktertrek om zichzelf overdreven bescheiden op te stellen, en de acteur Hugh Grant heeft er zijn beroep van gemaakt. Van de ongelukkige Charles in 'Four Weddings and a Funeral' tot de simpele boekwinkel eigenaar in 'Notting Hill', wereldwijd heeft hij het imago van een schattige doch nerveuze sukkel die altijd de meest omslachtige weg kiest bij het vinden van de ware liefde.

In zijn persoonlijke leven is het niet veel anders. Op 46-jarige leeftijd is hij nog steeds vrijgezel en vult hij menigmaal de kolommen van de roddelbladen. Echter, er is één ware liefde in zijn leven en daarvoor verontschuldigt hij zich onmiddellijk

"Ik ben absoluut een bedroevend slechte golfer," vertelde hij CNN's Don Riddell onlangs in Schotland en hij beschrijft de dag waarop hij zijn hart verloor aan het golf spelen als een persoonlijk drama. "Je leven is voorbij. Net zoals je persoonlijkheid en je interesse voor andere dingen. Golf is het enige dat me op dit moment interesseert."

Hij vindt dat toegeven dat je een golfer bent iets is om je voor te schamen, maar hij wijdt zo'n groot deel van zijn leven aan golf dat hij het niet langer kan verbergen. "Als er een nieuwe gadget op de markt is, koop ik het. Ik heb nooit iets niet gekocht wat mij werd aangeboden, dus ik heb nu in mijn huis een hele kamer vol met golfspullen."

Zoals iedere golfer werkt Grant gestaag aan zijn vaardigheid. Wanneer er filmopnames zijn speelt hij niet, maar de periodes tussen de films brengt hij bijna geheel door op de golfbaan. Hij is lid van een aantal van de meest exclusieve clubs van Engeland zoals Queenswood en Stoke Poges, waar hij dagen spendeert om zijn slag weer terug te krijgen na een lange periode van inactiviteit.

Living Golf duurt een half uur en wordt uitgezonden op:

Zaterdag 4 november om 13.30 uur en 19.30 uur

Zondag 5 november 9.30 uur, 15.30 en 20.30 uur


---

Noot voor de redactie (