Ingezonden persbericht


Herman Brood weekend in Woonkamergalerie Kunsthandel Gennep op 4 en 5 november a.s.

Hierbij presenteren wij u het programma voor het unieke Herman Brood weekend dat wij op vier en vijf november a.s. in onze Woonkamergalerie zullen houden.

Dit weekend zal zoveel mogelijk in teken staan van Herman Brood die op 5 november a.s. 60 jaar zou zijn geworden. Herman is inmiddels al vijf jaar niet meer bij ons maar, zijn geest leeft gelukkig nog steeds voort bij ons in de Woonkamergalerie door de aanwezigheid van zijn acryl`s op linnen en de zeefdrukken. Dit gevoel willen wij graag met u delen tijdens deze twee dagen dus wij nodigen u bij deze van harte uit.

Het zal weer een weekend gaan worden wat u nog lang zal blijven heugen. Er zullen een groot aantal werken van Herman getoond gaan worden, uiteraard met muziek van Herman op de achtergrond, en er zullen een aantal leuke actie gehouden worden.

Zo zullen wij tijdens het Herman Brood weekend van elk bemiddeld werk een donatie geven aan de stichting welzijn gehandicapten Nederland waar wij ons al een aantal maanden voor inzetten. Dit doen wij ook bij door u bestelde zeefdrukken van Herman vanaf onze website, www.kunsthandelgennep.nl , die u tijdens het weekend kunt komen ophalen. Tevens zullen er leuke kortingen gegeven worden op bemiddelde kunstwerken.

Verder hebben wij tijdens het Herman Brood weekend aangepaste openingstijden. Op zaterdag zal onze Woonkamergalerie geopend zijn van 10.00 uur tot 19.00 uur en op zondag 10.00 uur tot 18.00 uur. U vindt onze Woonkamergalerie aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep.

Kunsthandel Gennep is zeer gemakkelijk te bereiken. Zodra u Gennep binnenkomt neemt u op de tweede rotonde de eerste afslag. U rijdt dan op de Heijenseweg. Op deze weg gaat u bij de derde afslag, nog voor de verkeerslichten, linksaf. U zit dan op de Logterheuvel. Zodra u de heuvel overbent gaat u onderaan de heuvel met de bocht mee naar rechts. U zit dan al in de Burg. Gilissenweg. Hier rijdt u alsmaar rechtdoor tot u aan uw rechterhand een appartementencomplex ziet. U vindt ons op de begaandegrond, nummer 57.

Voor inlichtingen belt u even met 0485- 51 95 89 of mail info@kunsthandel-gennep.nl Graag zien wij u alle op 4 en 5 november a.s. bij ons Herman Brood weekend in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep. De koffie en thee staat voor u klaar!


---- --