Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Roomservice: Kahuna ontvangt sollicitanten op een toplocatie in plaats van bij de autodealer

Amersfoort, 11 oktober 2006 - Kahuna Group houdt op 4 november in Auberge De Kieviet in Wassenaar het Kahuna Roomservice sollicitatie-evenement. Als kandidaten na gebleken geschiktheid besluiten bij Kahuna te gaan werken, krijgen zij een geheel verzorgd weekend voor twee in een hotel naar keuze.

"Door onze snelle groei hebben we veel vacatures. We zoeken mensen voor de techniek, voor sales en voor klantcontacten, zowel op het gebied van security als van eCRM." Dat zegt Rhett Oudkerk Pool, CEO van Kahuna Group. "We ontvangen onze kandidaten op een toplocatie: Auberge de Kieviet. Da's weer eens wat anders dan in de showroom bij de autodealer. En als ze voor ons kiezen, bieden we ze een verblijf aan op een leuke plek. 'Kom werken bij Kahuna en verras je partner met een geheel verzorgd weekend in een hotel naar keuze', dat is de boodschap." Kijk op www.kahuna.nl voor de details van de sollicitatieprocedure.

Kahuna Groep
Kahuna helpt organisaties op elk moment, op elke plaats veilig en efficiënt informatie uit te wisselen. Vandaar het credo: control the flow. Kahuna Networks Solutions biedt in de vorm van Managed Security snelle, veilige en altijd beschikbare technologie, specifiek gericht op informatiebeveiliging en thuis/telewerken. Kahuna Network Solutions adviseert ook over security beleid. Kahuna Business Solutions levert innovatieve toepassingen op het gebied van eCRM, waarmee organisaties grote aantallen klantcontacten effectiever en efficiënter kunnen afhandelen en managen.

Kahuna is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1997 en gevestigd in Amersfoort. Kahuna heeft ongeveer 70 medewerkers in dienst. Kijk voor meer informatie op www.kahuna.nl

Kahuna is voor het vijfde opeenvolgende jaar opgenomen in de Deloitte Fast50 voor snel groeiende high-tech bedrijven. Deze is door Deloitte is beloond met de toekenning van de Award voor Sustainable Growth. Verder heeft het blad Computable Kahuna opgenomen in de Computable 100 Sterkste IT Bedrijven 2006. De lezers van het vakblad CRN hebben Kahuna genomineerd voor 2 bekroningen: de Best Value Added Reseller Award en de Best Specialised Reseller Award. Op dit moment is de uitslag nog niet bekend.

Kahuna Network Solutions BV
Maanlander 14 D/G/H
3824 MP Amersfoort
Telefoon: +31 33 4500370
Fax: +31 33 4500371
Email: info@kahuna.nl

Kahuna Business Solutions BV
Maanlander 14 D/G/H
3824 MP Amersfoort
Telefoon: +31 33 4500370
Fax: +31 33 4500371
Email: info@kahuna.nl