Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT

Hooglanderveen, 23 oktober 2006

Nummer: 21

Informatie over nieuwste bouwprojecten op Woonmanifestatie

In het I-centrum Vathorst aan de Duisterweg 6a zijn zaterdag 4 november aanstaande alle ontwikkelaars aanwezig om bezoekers te informeren over hun nieuwste projecten in Vathorst. Wie naar de Woonmanifestatie Vathorst komt kan zich oriënteren op woningen en appartementen die nu en in de nabije toekomst verkocht of verhuurd worden. De Woonmanifestatie begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Behalve het aanbod van woningen en appartementen kunnen bezoekers voor nog veel meer in het I-centrum Vathorst terecht. Zo is er advies op maat op het gebied van het inrichten van uw woning, tuin en keuken en kunt u advies inwinnen over uw financiële mogelijkheden bij de aankoop van een huis. Kinderen worden uiteraard niet vergeten tijdens de Woonmanifestatie. Zij kunnen zich vermaken met de ballonnenclown maar ook samen met hun ouders een kijkje nemen vanuit de uitkijk-hoogwerker. Deze hoogwerker brengt u naar 50 meter hoogte vanwaar u een prachtig uitzicht over Vathorst heeft. Daarnaast kan er kennisgemaakt worden met het nieuwste sportcentrum Fit2Move dat onlangs geopend is. En wie op pad wil langs de verschillende projecten kan gebruik maken van een van de pendelbusjes die zaterdag 4 november rondrijden.

De inwendige mens wordt op de Woonmanifestatie niet vergeten. Bezoekers worden getrakteerd op een hapje en een drankje en kunnen zich laten verrassen bij het 'stoomkook-event'.

Naast alle in Vathorst betrokken ontwikkelaars verlenen de volgende bedrijven hun medewerking aan de Woonmanifestatie: Woonvast, Hoveniersbedrijf Van Beers, Fit2Move, Voskuilen interieur, Ambiance Houtrust, Keukenhome en de Rabobank.

Voor meer informatie over Vathorst: www.vathorst.com



Gemeente Amersfoort