Ingezonden persbericht


Persbericht

Solipsis houdt Open Huis voor ICT-professionals

Brakel, 25 oktober 2006 - Solipsis uit Brakel houdt binnenkort twee maal Open Huis voor ICT-professionals die interesse hebben in een carrière bij de ICT-dienstverlener. Op zaterdag 4 en zaterdag 11 november worden de deuren opengezet.

Het Open Huis biedt een mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met Solipsis. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en management informatie systemen, het beheren van computers en netwerken en het ontwikkelen van output management systemen. Huidige en oud-medewerkers beschrijven Solipsis onder andere als een krachtige organisatie met korte communicatielijnen en een professioneel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Op 4 en 11 november is er van 10.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om bij Solipsis binnen te lopen, een bedrijfspresentatie bij te wonen en kennis te maken met vertegenwoordigers van de verschillende business units. Van elke unit, Corporate Performance Management, Systeem en Netwerk Beheer, Systeem Ontwikkeling en Onderhoud en Output Management Systemen, staat de juiste gesprekspartner ter beschikking. Ook zijn er directieleden en vertegenwoordigers van de afdeling Personeelszaken aanwezig, die alles kunnen vertellen over de bedrijfscultuur, de visie en de missie van Solipsis. De bezoeker heeft kortom voldoende gelegenheid om te bepalen of er een match is tussen hem en het bedrijf.

Momenteel is Solipsis op zoek naar de volgende functionarissen: consultant CPM & BI, systeem- en netwerkbeheerder, systeemontwikkelaar, database administrator, account manager CPM & BI, accountmanager SOO & SNB. Meer informatie over deze vacatures is te vinden op www.solipsis.nl, onder 'vacatureoverzicht'.

Agenda-informatie

Open Huis Solipsis

Datum: 4 en 11 november 2006

Locatie: Solipsis, Marktplein 2, 5306 BA in Brakel (bij Zaltbommel)

Tijd: 10:00 - 16:00 uur (vrije inloop)

Bij voorkeur vooraf inschrijven via: www.solipsis.nl

Over Solipsis b.v.

Solipsis b.v. is sinds 1990 actief als dienstverlenende onderneming in de ICT. Solipsis is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en management informatie systemen, het beheren van computers en netwerken en het ontwikkelen van Output Management Systemen. Het ontwikkelen van management informatiesystemen (Business Intelligence) wordt reeds gedurende 1996 uitgevoerd.

Solipsis werkt voor circa 400 (inter)nationale klanten. De gestage groei van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept, dat Solipsis weet waarover het praat en staat voor wat het doet. De filosofie van Solipsis is vervat in de woorden: 'Comfort Class in ICT'. Wensen op het IT-vlak worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Kwaliteit van de dienstverlening staat bij Solipsis hoog in het vaandel. De klanten moeten zich als resultaat van dit alles comfortabel voelen bij de dienstverlening. Voor meer informatie: www.solipsis.nl


---