Time : 09:29:49
Date : 03 November 2006
Sender Name: TVM Verzekeringen

Minister Van Brempt bij Ridders van de Weg 2006!

ANTWERPEN, 3 November 2006 - De Vlaamse verkeers-minister Kathleen van Brempt zal zaterdag 4 november 2006 in Elewijt vrachtwagenchauffeurs gaan huldigen die 10 jaar aaneengesloten schadevrij hebben gereden. Zij doet dit op uitnodiging van TVM verzekeringen, de grootste gespecialiseerde transportverzekeraar van de Benelux.

De minister is te gast bij de jaarlijkse Ridders van de Weg-manifestatie in Belgie waar in totaal 104 chauffeurs worden onderscheiden als Ridder van de Weg. Deze uitreiking vindt plaats in het kader van het TVM-Veiligheidsplan voor het
beroepsgoederenvervoer over de weg. Dit veiligheidsplan is niet alleen ingesteld ter voorkoning van schade maar ook als bijdrage aan de totale verkeersveiligheid.

Minister Van Brempt zal in haar rede stilstaan bij de actuele ontwikkelingen in het beroepsgoederenvervoer. Namens TVM zal drs. Erik Schiphorst, lid van de Raad van Bestuur, spreken over recente ontwikkelingen in het wegtransport.

NIET VOOR PUBLIKATIE

De Ridders van de Weg-manifestatie wordt gehouden in het Elewijt Center te Elewijt. Aanvang is 10.30 uur en het programma loopt door tot 12.45 uur. Meer informatie kunt u krijgen bij Jaap Stalenburg, media - verantwoordelijke bij TVM verzekeringen. Hij is bereikbaar op
+31651343596.

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR