Politie Midden- en West Brabant

Extra persberichten (04-11-06)

OOSTERHOUT NB, 4 november 2006

Brand in loods

WASPIK Gisteravond om 23.15 uur kwam er bij de hulpdiensten de melding binnen dat er brand was uitgebroken in een loods op een bedrijventerrein aan de Ruitenbergweg te Waspik. De politie zette direct de omgeving af terwijl de brandweer startte met bluswerkzaamheden. Kort na 23.00 uur werd de brand, die als middenbrand gemeld werd, opgeschaald naar grote brand. De brandweer gaf de loods, die als opslagplaats voor houten pallets diende, rond
01.00 uur brandmeester. De politie stelt in de loop van de dag een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Twee gewonden na vechtpartij

HULTEN De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een geweldsincident waarbij in de vroege ochtend, twee, tot nu toe onbekende mannen gewond raakten.
Vanmorgen, kort na 01.00 uur, kreeg de politie de melding van een vechtpartij op een parkeerplaats van een uitgaansgelegenheid aan de Rijksweg te Hulten. Twee mannen raakten hierbij gewond en werden met hoofd- en beenletsel overgebracht naar en ziekenhuis in Tilburg. De toedracht tot de vechtpartij is op dit moment onbekend. De politie stelt een onderzoek in en is gestart met een sporenonderzoek. Ook worden er in de loop van de nacht diverse getuigen gehoord. Later op de dag hoopt de politie meer duidelijkheid te hebben.

Auteur: Desiree Brabers