Raboloop als voorbereiding op Zevenheuvelenloop


zaterdag 4 november 2006

MILL, 20060929 -- Op zaterdag 4 november aanstaande organiseren MiKo '76 en zwem en hardloopvereniging AV-Olympus de Raboloop. Deze loop van 10, 5 of 1 kilometer begint om 15.00 uur bij de korfbalvelden van MiKo '76 aan de Langenboomseweg in Mill. Meer informatie en de mogelijkheid voor inschrijven is te vinden op www.av-olympus.nl.

Veel leden van zwem en hardloopvereniging AV-Olympus uit St.Anthonis doen mee aan de bekende Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Men wil dan een week of 2 eerder een wedstrijd lopen om te zien hoe het staat met de conditie. Helaas was er rond die datum in het wedstrijdschema geen loop opgenomen. Korfbalvereniging Miko '76 uit Mill liep ook al een tijdje met het idee iets met een loopwedstrijd te doen. Vandaar dat beide verenigingen de handen ineen geslagen hebben en samen op 4 november de eerste Raboloop organiseren.

De start van de 10 KM en 5 KM loop is op zaterdag 4 november om klokslag 15.00 uur bij de accommodatie van MiKo aan de Langenboomseweg in Mill. Volgens de organisatie is de langste afstand (10 kilometer) voor de echte ervaren lopers, maar is de 5 kilometer prima te doen voor de getrainde beginner. Ook voor kinderen tot 13 jaar heeft men een 1 kilometer loop uitgezet en deze start om 15.05 uur. Het grootste gedeelte van het parcours is verhard maar er zijn ook enkele stukken bij die over half verhard terrein gaan. Uiteraard is er kleedruimte, zijn er douches en is er koffie, thee, fris en een versnapering verkrijgbaar.

Noteer deze datum nu alvast in uw agenda en doe mee aan de Raboloop 2006. Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op www.av-olympus.nl . Wanneer u zich tevoren inschrijft bent u niet alleen goedkoper uit maar ook gegarandeerd van een startbewijs. Dus graag tot ziens op www.av-olympus.nl en daarna in Mill!





Zwem en hardloopvereniging AV-Olympus