Ingezonden persbericht

Grootse expositie Mario Philippona & Nico en Jeane Vrielink in Berlijn

Uitnodiging/Persbericht

Galerie Amadeus Art Berlijn organiseert op zaterdag 4 november 2006 tussen 13.00 en 20.00 uur een grootse tentoonstelling over de bijzondere en veelbesproken collectie van Nico & Jeane Vrielink. Daarnaast is ook de complete exclusieve meubellijn "Sexy Furniture" van topdesigner Mario Philippona aanwezig.

De expositie omvat meer dan 100 werken van Nico Vrielink. Ook de fraaie sculpturen en sieraden van Jeane Vrielink zijn aanwezig in onze galerie. De expositie is de gehele maand november te bezichtigen.

Vrielink's werk heeft over de hele wereld zijn weg gevonden via allerlei exposities en veel musea en verzamelaars hebben zijn werk aangekocht. Inmiddels zijn er 6 boeken verschenen waarin zijn werk wordt getoond en beschreven.

Philippona's spraakmakende ontwerpen spreken mondiaal tot de verbeelding en zijn geïnspireerd door hedendaagse en organische architectuur met een voorkeur voor de vrouwelijke vormen.

Deze tentoonstelling in onze Nederlandse galerie in het hart van Berlijn is absoluut een aanrader. Wilt u vanuit Nederland deze spectaculaire tentoonstelling bezoeken? Neemt u dan contact met ons op om onze gunstige condities te vernemen.

Nico & Jeane Vrielink en Mario Philippona zullen tijdens deze zaterdag op 4 november persoonlijk aanwezig zijn van 13.00 tot 20.00 uur.

Graag tot ziens in Berlijn.

www.amadeusart-berlin.de

Amadeus Art Galerie Amersfoort - Berlijn - Den Haag

Amadeus Art Berlin
Potsdamer Straße 98
10785 Berlin

Voor nadere informatie en illustraties: Richard van den Heuvel - Mob: 06-13445254