Ingezonden persbericht


In het vorige persbericht stond een verkeerde datum. Hierbij alsnog de juiste versie.
Excuses voor het ongemak.

Marcel Kragt

Sunshine Boys op herhaling

Na een uitverkochte voorstelling gaat de komedie "De Sunshine Boys" van Neil Simon door Toneelgroep Perspektief op herhaling in het nieuwe theater Het Voormalig Gerechtsgebouw in de Jansstraat 48-50 in Haarlem. De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 4 november om 20.15 uur en is geregisseerd door Okke C. Emmens.

Na afloop van de première werden twee spelers van Toneelgroep Perpektief gehuldigd. Ge Baay omdat hij 25 jaar op de planken stond. En Boy van der Erf vanwege zijn 50-jarig jubileum. Van der Erf is blij dat hij eindelijk op het nieuwe podium in Haarlem staat. "Een eigen theater voor amateurs is altijd al een droom van me geweest. Dat ik nu na 50 jaar toneelspelen eindelijk in een eigen amateur-theater op de planken sta, ontroert mij. Het is trouwens de eerste avondvullende voorstelling in dit nieuwe theater.."aldus Boy van der Erf.

Neil Simon is een van de succesvolste toneelschrijvers van Amerika. Met zijn vlot geschreven blijspelen, die hoog scoren in de categorieën Lach & Traan, viert hij al decennia lang triomfen op Broadway. Een van Simons grootste hits is 'The sunshine boys', een ontroerende en tegelijk hilarische voorstelling over twee bejaarde komieken, die nog een keer samenkomen voor een optreden in een televisieshow. De twee zijn elkaar na het uiteengaan grondig gaan haten en ondanks alle moeite loopt hun optreden uit op een fiasco.

De Sunshine Boys door Toneelgroep Perspektief op zaterdag 4 november om 20.15 uur in theater Het Voormalig Gerechtsgebouw in Jansstraat 48-50 te Haarlem. Kaarten á E 8,50 kunnen besteld worden via toneelgroepperspektief@planet.nl, via telefoonnummer 023-5321992 of aan de kassa van het theater Het Voormalig Gerechtsgebouw op de avond van de voorstelling. Meer informatie: www.hetgerechtsgebouw.nl

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Kragt 06-20422660.

Theater Voormalig Gerechtsgebouw
Jansstraat 48-50
Haarlem


---- --