Vuurlopen kan heel goed zonder chakka


Workshop Vuurlopen met Ursula Aerts

EXMORRA, 20061018 -- EXMORRA, 18-10-2006 Een vuurloop is naast een krachtige metafoor voor het leven, voor velen ook een spirituele ervaring en helend op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Tijdens deze motiverende en transformerende workshop worden er verschillende methoden aangereikt, die deels worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. De methoden helpen bij het aanwakkeren van passie, bij het helder krijgen van doelen, en leert hoe we op effectieve en plezierige wijze met belemmeringen kunnen omgaan. Hierdoor ontstaat er o.a. meer levensvreugde.

Mensen die geĂŻnteresseerd zijn in, of actief zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritueel bewustzijn, grensverleggende activeiten, of wegen zoeken om succesvoller en gelukkiger door het leven te gaan, kunnen hun hart ophalen tijdens deze avond. Met het eeuwenoude vuurloopritueel stappen deelnemers letterlijk in de energie van onze voorouders, die ons hierin zijn voorgegaan en dat voel je.

Ursula Aerts is internationaal actief en haar bekendheid groeit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, met name doordat zij ook het spirituele aspect van vuurlopen begrijpt en leeft.

Zaterdag 4 november van 18.30 - 23.00 uur in Centrum Wilgenhoeve te Exmorra. Kinderen vanaf 7 jaar zijn ook van harte welkom. Men kan zich tot 24 oktober aanmelden bij Definest via www.definest.nl of 036 5355388.





Definest