Persuitnodiging: 2.500 SP'ers op Finale Feest in Burgers' Zoo

Sp

Meer dan 2.500 SP'ers zetten zondag 5 november de finale van de verkiezingscampagne in met een groot Finale Feest in Burgers' Zoo in Arnhem. De actieve leden van de SP worden in het zonnetje gezet en krijgen een ware VIP-behandeling. Aan deze middag wordt medewerking verleend door onder meer de zangeressen van Big, Black & Beautiful, de cabaretiers Ernesto & Marcellino, presentator Huub Stapel, SP-lijstduwer en dichter/priester Huub Oosterhuis en komiek Sjaak Bral. De kandidaat-Kamerleden van de SP treden op als gastheren en -dames.

Ruim tweeduizend SP-activisten, leden, sympathisanten en aanhang worden tussen 11.30 uur en 12.30 uur op een heel bijzondere manier welkom geheten door de kandidaat-Kamerleden. Dit gebeurt in een megatent naast Burgers' Zoo.

Om 12.30 uur gaat het openingsprogramma van start met een spetterend optreden van Big Black & Beautiful. Vervolgens is er cabaret van Ernesto en Marcellino, een grappige politieke kennisquiz met Huub Stapel, een toespraak van lijstduwer Huub Oosterhuis en de presentatie van de SP-kandidaten. De centrale presentatie van de dag is in handen van cabaretier Sjaak Bral.

's Middag hebben de gasten de tijd om de bijzondere dierentuin Burgers' Zoo te bezoeken en daar te 'speeddaten' met bekende SP-kandidaten. Verder zullen gerenommeerde journalisten de kandidaat-Kamerleden aan de tand voelen en wordt de film 'Jan en alleman' van Theo Uittenbogaard en Jan Marijnissen vertoond worden.

Om 16.00 uur vindt in de tent het slotgedeelte plaats met een toespraak van schrijver/priester Huub Oosterhuis, lijstduwer voor de SP, en optredens van U2NL en het swingende Carminium Gospel Koor. Ter afsluiting zal Jan Marijnissen om 16:30 uur een vlammende toespraak houden.

Meer informatie: Barry Smit, 06 515 04 282