Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 221

datum: 31 oktober 2006

Luister naar het gefluister tijdens bomenwandeling in park Schothorst

In park Schothorst organiseert de Amersfoortse verhalenverteller Abe van der Veen op zondag 5 november een bomenwandeling. Deze keer is het Keltisch Nieuwjaar het onderwerp. De vertrektijd is om 14.00 uur vanaf de ingang van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie, Schothorsterlaan 21. Deelname is gratis.

Luister naar het gefluister! Vroeger was dit de tijd van het Keltisch nieuwjaar, een tijd om te voorspellen wat een nieuw jaar zou brengen. En bomen voorspellen de toekomst. Leer meer over ogham en runen, het ritselen van de bomen in het heilige eikenwoud, hoe je met een appeltje te weten kan komen wie je toekomstige geliefde is en nog veel meer. De bomenwandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Kijk op www.abedeverteller.moonfruit.com voor meer informatie. GeĂŻnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Abe van der Veen, telefoonnummer 033 480 69 17 of per e-mail abedeverteller@hotmail.com.

Informatie: Abe van der Veen telefoon 033 480 69 17 of Kitty Walter, communicatiemedewerker van het CNME, telefoon 033 469 52 11 (maandag en dinsdagmorgen), e-mail: KJ.Walter@amersfoort.nl.


---- --