Nederlands Architectuurinstituut

Rotterdam, 1 november 2006

De Arcade van het NAi omgetoverd tot catwalk

Zondagavond 5 november 2006 zal onder de arcade van het NAi de modeshow van Louis Dijksman van Prague Met het verleden in gedachten en het oog op morgen plaatsvinden

Het Nederlands Architectuurinstituut is zondag 5 november het toneel van de laatste modeshow van Louis Dijksman. Met het verleden in gedachten en het oog op morgen brengt schoonheid, gevoel en herinneringen samen en richt zich ook op de toekomst. Een toekomst die niet voor iedereen even rooskleurig is.

Aan de modeshow werken beroemde ontwerpers mee als Dries van Noten, Ann Demeulemeester, Haider Ackermann en Rick Owens. Dijksman wil hiermee op eigen wijze aandacht vragen voor het lot van kansarme kinderen. De opbrengst van de show komt geheel ten goede van de KidsRights Foundation, zie www.kidsrights.info .

Met het verleden in gedachten en het oog op morgen Zondag 5 november, inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 20.00 uur. Buiten, onder de arcade van het NAi, Museumpark 25. Kaarten à EUR 30 (inclusief welkomstdrankje) kunt u bestellen bij het NAi, Prague, Klein Beginnen of bij V!P's.

De modeshow wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals, Klein Beginnen, GROOOT, V!P's, NAi, Chief Marketing Office, SPdR, Hulskamp Audiovisueel, Rotterdam Rigging, Café Coenen, Jos Looise, beeldend kunstenaar, Anita Admiraal, Alex Kormann, Cora de Man, Guido Rieger namens CDM

---

Voor nadere informatie en beeldmateriaal kunnen journalisten zich wenden tot de persafdeling van het team Marketing en Communicatie van het NAi:
Afdeling Marketing & Communicatie, tel 010-4401255, 4401235 of 4401271 fax 010-4366975, e-mail press@nai.nl

NAi persbeelden

Meer over het NAi

Bezoekinformatie

Tentoonstellingen in het NAi

NAi activiteitenprogramma (lezingen, excursies, etc.)

Laatste verandering: woensdag, 1 november 2006