Premi?re Second Home beurs in Den Bosch: zondag 5 november 2006


's HERTOGENBOSCH, 20061025 -- Op zondag 5 november beleeft Den Bosch haar eerste Second Home beurs. Aanbieders van onroerend goed in het buitenland zijn deze dag aanwezig om de groeiende groep ge?nteresseerden te informeren over de aanschaf van een 'tweede huis.'De toenemende globalisering en de opkomst van goedkope vluchten geven sterke impulsen aan de groei van de markt voor tweede huizen.

Deze stijgende lijn resulteert in een groeiende vraag in onder andere Turkije en Egypte. Maar ook Duitsland blijkt een geliefd land voor potenti?le kopers. Spanje en Frankrijk blijven onbetwist nummer 1 en 2 als het gaat om het aanbod.

De Bossche Fair, de organisator van het evenement, verwacht veel bezoekers uit het zuiden van Nederland. 'Naast een bekende omgeving zijn gezelligheid en bereikbaarheid nog steeds belangrijke redenen om een beurs te bezoeken',aldus de organisatie. De Second Home beurs vindt plaats in de Orangerie, deze sfeervolle oude kerk in het midden van de stad is tot ver buiten Den Bosch bekend bij het publiek.

Op de Second Home beurs in Den Bosch zullen alle populaire landen aanwezig zijn.

Openingstijden
Second Home beurs Den Bosch
zondag 5 november van 12.00 tot 18.00 uur.
Entree is gratis.
Adres: Orangerie
Sint Josephstraat 15
5211 NH Den Bosch
www.bosschefair.nl





S. Leenders