Karin Erkens debuteert met een spannend kinderboek


DEN HAAG, 20061105 -- "De roep van de eenhoorn" is de titel van het debuut van Karin Erkens. De hoofdpersoon Esmeralda krijgt met de kerst van haar moeder een bijzonder voorwerp. Ze vindt het eigenlijk een gek geval, maar al snel gebeuren er vreemde dingen. Ze gaat op onderzoek uit en doet een ontdekking, maar niemand wil haar geloven. Zelfs haar beste vriendin, met wie ze de liefde voor paarden deelt, denkt dat haar fantasie op hol is geslagen. Met veel moeite weet Esmeralda een aantal mensen te overtuigen en gaan zij op zoek naar een geheimzinnig paard.

De auteur is erin geslaagd een spannend debuut te schrijven, waarin onverwachte plotontwikkelingen en humor elkaar afwisselen. De hoofdpersonen komen meerdere malen in spannende situaties, om het grote mysterie te kunnen ontrafelen.

Het boek is uitgevoerd in het formaat A5, paperback en het aantal pagina's is 122, inclusief enkele kleurenillustraties.
Leeftijd: 10+
ISBN: 90-8539-569-0
De intekenperiode loopt tot 6 december 2006. De intekenprijs is: ¤ 12,95 (normale prijs: ¤ 15,95).
Te bestellen bij: www.freemusketeers.nl

De auteur is moeder van een zoon van acht jaar en schrijft al een lange periode kinderverhalen en sprookjes. Veel van deze verhalen kun je vinden op: www.safira.leestvoor.nl. Een sprookjesachtige site waarbij je van het ene naar het andere onderdeel kunt reizen.





Karin Erkens