Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 05-11-2006

Aangehouden voor huiselijk geweld

s-Hertogenbosch Zaterdagmiddag is een 57-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht in een woning in s-Hertogenbosch zijn 28-jarige zoon met de dood te hebben bedreigd. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.


-----

s-Hertogenbosch Zaterdagavond is een 24-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht in hun woning in s-Hertogenbosch zijn 23-jarige vrouw te hebben mishandeld. De vrouw raakte daarbij gewond in het gezicht. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.


-----

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag, even na 05.00 uur, is een 24-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. De man had in de woning van zijn 25-jarige vriendin in s-Hertogenbosch vernielingen gepleegd en ook had hij zijn vriendin bedreigd. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij is ingesloten.

Te veel gedronken

s-Hertogenbosch Zaterdagavond rond 21.00 uur werd op de Kempenlandstraat in s-Hertogenbosch een 24-jarige man uit Rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man blies ongeveer vier keer het maximaal toegestane. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 10 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.


-----

Rosmalen In de nacht van zaterdag op zondag, rond 00.30 uur, werd op de Graafsebaan in Rosmalen een 61-jarige man uit s-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 2 uur.


-----

Rosmalen - Eveneens rond 00.30 uur die nacht werd op dezelfde straat een 24-jarige man uit Rosmalen voor hetzelfde feit bekeurd. Hij kreeg naast de bekeuring een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.


-----

s-Hertogenbosch Dezelfde nacht, rond 02.30 uur werd op de Merwedelaan in s-Hertogenbosch een 29-jarige man uit Utrecht voor hetzelfde feit bekeurd. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 3 uur.


-----

s-Hertogenbosch - Rond het zelfde tijdstip die nacht werd op de Rijnstraat in s-Hertogenbosch een 39-jarige vrouw uit die plaats voor hetzelfde feit bekeurd. Zij kreeg een rijverbod van 3 uur.

Man aangehouden voor poging diefstal fiets

s-Hertogenbosch Zaterdagavond is een 35-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. Getuigen zagen dat de man aan de Zuid Willemsvaart een fiets probeerde te stelen. De man was bezig met een tang een kabelslot stuk te knippen. Hierop hebben de getuigen hem aangehouden en overgedragen aan de politie. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Rijden onder invloed

Vlijmen Zaterdagavond, rond 23.30 uur, werd op de Wolput in Vlijmen een 31-jarige man uit Polen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij teveel gedronken had. Door de officier van justitie werd direct een boetevoorstel gedaan van 300 euro. Ook kreeg hij een rijverbod van 5 uur. Nadat hij de boete had betaald kon hij weer verder.

Man aangehouden voor mishandeling

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in een horecagelegenheid aan de Karrenstraat in s-Hertogenbosch een 20-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch in het gezicht te hebben gestompt. De man is overgebracht naar het politiebureau.

Aangehouden bij opstootje

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 20-jarige vrouw en een 21 jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. Het tweetal was betrokken bij een opstootje in een horecagelegenheid aan de Karrenstraat in s-Hertogenbosch. Na verhoor zijn ze later die nacht weer heengezonden.

Man aangehouden voor mishandeling

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.00 uur is een 19-jarige man uit Berlicum aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 40-jarige medewerkster van een horecagelegenheid aan de Torenstraat in s-Hertogenbosch te hebben geslagen. De man is overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij zondag heengezonden.

Onder invloed zonder rijbewijs

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.30 uur, werd op de Pettelaarseweg in s-Hertogenbosch 27-jarige man uit Dokkum bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Verder bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Naast de bekeuringen voor het rijden onder invloed en zonder rijbewijs kreeg hij ook een rijverbod van 6 uur.

Aangehouden voor vernieling

Drunen In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige jongen uit Drunen aangehouden. Getuigen zagen dat hij op de Grotestraat in Drunen spiegels van autos vernielde. De jongen werd door getuigen aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. Na verhoor is hij zondag heengezonden.

Te veel gedronken op bromfiets

Vught Zaterdagavond, even na 22.00 uur, werd op de Molenstraat in Vught een 15-jarige jongen uit Oisterwijk bekeurd. Hij reed op een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. De jongen blies 635 ug/u, wat bijna drie keer het maximaal toegestane is voor ervaren bestuurders. Naast de bekeuringen voor het rijden op een bromfiets onder de leeftijd van 16 jaar en en het rijden onder invloed, kreeg hij ook een rijverbod van 7 uur.

( noot: 220 ug/l wat gelijk is aan 0,5 , is het maximale voor ervaren bestuurders. Voor beginnende bestuurders is dat 88 ug/l wat gelijk is aan 0,2 )

Te veel gedronken

Schijndel In de nacht van zaterdag op zondag, even voor 03.00 uur, werd op de Sint Servatiusstraat in Schijndel een 21-jarige beginnende bestuurder uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man blies bijna negen keer het maximaal toegestane voor beginnende bestuurders (zie noot vorige bericht). Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 11 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

De 22-jarige passagier uit Schijndel die bij de man in de auto zat, werd eveneens bekeurd. Terwijl de politiemensen bezig waren met de bestuurder, beledigde hij hen. De man is hiervoor bekeurd.


-----

Sint Michielsgestel In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.00 uur, werd op de Dommelstraat in Sint Michielsgestel een 25-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 2 uur.

Te veel gedronken zonder rijbewijs

Uden Zaterdagavond, rond 23.30 uur, werd op de Wilhelminastraat in Uden een 31-jarige man uit Eindhoven bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Verder bleek, dat de auto niet verzekerd en niet APK gekeurd was. Ook bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij is voor al deze feiten bekeurd. Naast de bekeuringen kreeg hij ook een rijverbod van 7 uur.

Auto gestolen bij woninginbraak

Volkel In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.15 uur kreeg de politie de melding, dat er was ingebroken in een woning aan de Oosterheidestraat in Volkel. Aan de achterzijde werd een raam opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Uit de woning werden verschillende spullen gestolen, waaronder autosleutels. Met deze sleutels werd de bij de woning geparkeerd staande auto, een rode Peugeot 205 met het kenteken LX-RP-21 gestolen.

Later die nacht is met de gestolen auto een aanrijding veroorzaakt op de Lavendelstraat in Uden. Een garagedeur werd door de auto geramd. Na het ongeval is de auto weer doorgereden.

Rijden onder invloed

Reek In de nacht van zaterdag op zondag, even voor 04.30 uur, werd op de Rijksweg N324 onder Reek een 23-jarige man uit Schaijk bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 10 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.


-----

Loosbroek Dezelfde nacht, rond 04.00 uur, werd op Achterdonksestraat in Loosbroek een 22-jarige beginnende bestuurder uit Veghel voor hetzelfde feit. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 3 uur.

Poging tot beroving

Oss - Zaterdagavond is geprobeerd een 64-jarige vrouw uit Heesch te beroven. Rond 20.45 uur, stond de vrouw samen met haar man bij een pinautomaat aan de Burgwal in Oss. Juist toen de vrouw daar geld had gepind, stond er een man achter haar, die haar met een mes bedreigde en geld eiste. De vrouw begon te gillen en is weggerend. De man greep de overvaller nog vast, maar deze wist te ontkomen via de Hooghuisstraat.

Hennepkwekerij aangetroffen

Oss Zaterdagavond troffen politiemensen in een woning aan de Pater Bleijsstraat in Oss een in bedrijf zijnde hennepkwekerij aan. Op de zolder van de woning werden ruim 500 hennepplanten aangetroffen. Alle planten, assimilatielampen, ventilatoren en andere groeihulpmiddelen zijn in beslag genomen en vernietigd. Na onderzoek bleek, dat ook elektra buiten de meter om werd betrokken. De 38-jarige bewoner is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden met drugs

Loosbroek In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.30 uur is een 21-jarige man uit Oss aangehouden. Bij een toegangscontrole bij een horecabedrijf in Loosbroek bleek hij in het bezit te zijn van hard drugs. De man is door de medewerkers van de gelegenheid aangehouden en overgedragen aan de politie. De man bleek verschillende verpakkingen met vermoedelijk cocaine bij zich te hebben. De man is aangehouden, in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Vrouw aangehouden

Mill Naar aanleiding van de overval van zaterdagmiddag op een winkel in de Kerkstraat in Mill, waarbij een 38-jarige man uit Cuijk werd aangehouden is ook een 30-jarige vrouw uit Cuijk aangehouden. Ze werd vrijdagavond in Cuijk aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval. Ze is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.