Open School Technika 10 maakt technieklessen leuk


4 november: scholingsdag voor volwassenen die met kinderen werken

UTRECHT, 20061005 -- Op zaterdag 4 november is er weer een Open Schooldag van Technika 10 Nederland in Utrecht. Leer in ??n dag, op praktische en inspirerende wijze, hoe u met basale technieken, (bijna) kosteloze materialen en eenvoudig gereedschap kinderen prachtige werkstukken kunt laten maken en inzicht ?n plezier kunt geven in techniek en ict.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de nieuwe cursussen Vaardig met gereedschap, Energie + Techniek = Kunst en Gamemaker Kids: met kinderen computerspelletjes maken? Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de cursussen Spelen met tand- en snaarwielen, hefbomen en krukassen, Op zoek naar stroom, Ontwerpen met kinderen: doen!, Websites bouwen met je klas, de Basistraining animatiefilmpjes maken of de (technische) voorbereiding op het verkeersexamen APK voor je fiets.

De Open School Technika 10 is er voor iedereen. Voor leerkrachten basisonderwijs, docenten praktijkonderwijs en onderbouw voortgezet onderwijs, Technika 10-vrouwen, medewerkers in de kinderopvang, hulpouders op school, Pabostudenten, maar ook voor mensen die het gewoon leuk vinden de eigen technische kennis en vaardigheden bij te spijkeren of die de eerste schreden op dit gebied willen zetten.

Tijdens de Open Schooldag willen we u graag 'aansteken' met ons enthousiasme voor techniek. Technika 10 Nederland vindt het van groot belang dat zoveel mogelijk kinderen op jonge leeftijd, op school en in hun vrije tijd, in aanraking komen met techniek en ict. We geven u in ??n dag voldoende bagage om kinderen gedegen te kunnen begeleiden in bijvoorbeeld het bedenken van technische oplossingen voor velerlei problemen. Met de Technika 10-werkwijze en praktische opdrachten kunt u meteen aan de slag.

Informatie en aanmelden: www.technika10.nl/openschool of bel naar Technika 10 Nederland voor de folder: 030 - 262 59 80





Technika 10 Nederland