Ingezonden persbericht


free-hotspot.com verkozen tot "Beste Business Idee" voor de horecabranche

Professionele jury van FIZZZ Award 2006 erkent winstgevendheid van free-hotspot.com's GRATIS Wi-Fi concept

Dublin, Ierland - 6 november, 2006: free-hotspot.com, het grootste netwerk van GRATIS HotSpots in Europa, is onderscheiden met de FIZZZ Award voor "Beste Business Idee" voor de horecabranche. De prijs is gesponsord door het Duitse horecavakblad FIZZZ en richt zich op innovatieve en uitzonderlijke concepten in de catering- en hotelsector.

Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development, nam de prijs namens free-hotspot.com in ontvangst, hierbij opmerkend dat deze onderscheiding een tweede mijlpaal is voor het bedrijf in het eerste jaar van hun bestaan.

"Wij waren al zeer vereerd dat onze unieke technologie was onderscheiden met de Wireless Broadband Innovation Award 2006 voor Beste Publieke Wi-Fi Product", zegt hij. "Nu winnen we ook nog deze FIZZZ Award met ons onderscheidende bedrijfsconcept. De jury heeft bevestigd dat ons GRATIS HotSpot programma een manier is voor horecagelegenheden om meer klanten te trekken en hun omzet te verhogen."

Over FIZZZ:

FIZZZ is een toonaangevend vakblad gericht op trends en innovaties in catering. Het magazine wordt uitgegeven door de Duitse Meininger Uitgeverij (Neustadt/Weinstrasse), waar ook een aantal andere publicaties op het gebied van dranken, wijn en gastronomie vandaan komen.

Over free-hotspot.com:

free-hotspot.com beheert het grootste en snelst groeiende gratis draadloos internetnetwerk van Europa. Het bedrijf runt meer dan 400 GRATIS HotSpots in 12 Europese landen. Deze HotSpots zijn te vinden in cafés, hotels, pubs, restaurants, winkelcentra, transit zones en andere openbare ruimtes. Om toegang te krijgen tot het gratis draadloos internet van het bedrijf dienen gebruikers akkoord te gaan met het bekijken van een advertentie. Voor deze innovatie is free-hotspot.com onderscheiden met de prestigieuze WBI (World Broadband Innovation) Award voor "Beste Publieke Wi-Fi product van 2006".

free-hotspot.com ondersteunt een actieve community van gebruikers en helpt iedere maand meer dan 30.000 mensen om een gratis hotspot te vinden. Het bedrijf beschikt over de meest gebruiksvriendelijke HotSpot-directory van de branche. Deze directory bevat op dit moment meer dan 10.000 gratis draadloze internet locaties wereldwijd.

Om het volledige programma te ontdekken of om uw meest nabij gelegen HotSpot te lokaliseren, klikt u op: http://www.free-hotspot.com/

Perscontact:

Gerdine Lindhout

Open2Europe

+33 1 55 02 27 88

g.lindhout@open2europe.com

internet redacties, dagbladen, opinie