Ryanair


---

06.11.06

RYANAIR LANCEERT ONLINE BINGO & GAMING PARTNERSCHAP MET JACKPOTJOY

Ryanair, Europa's grootste luchtvaartmaatschappij met lage tarieven, kondigde haar partnerschap voor onlinegaming met jackpotjoy.com aan, de grootste onlinebingo-operator van het VK. Voortaan kunnen passagiers een gokje wagen terwijl ze hun vlucht, huurwagen en hotel boeken op www.ryanair.com. Met de lancering van Ryanairs bingospelletjes en instantwinspelen kan Jackpotjoy miljoenen nieuwe klanten bereiken dankzij het drukke verkeer op de website ryanair.com, Europa's grootste reiswebsite.

De eenvoudige opzet van Jackpotjoy.com vereist geen softwaredownloads en is erg gemakkelijk in gebruik. En zo wordt spelen op Ryanair Bingo en instantwinspelen nóg leuker. Tijdens de eerste week winnen alle klanten van Ryanair Bingo en de instantwinspelen, die een van de 80 beschikbare games spelen, bovendien een gratis vlucht* bij wijze van speciaal welkomstaanbod, en dat bovenop de toegang tot wekelijkse jackpots van meer dan £ 200.000.

Toen Ryanairs CEO Michael O'Leary deze nieuwe samenwerking met Jackpotjoy.com aankondigde, zei hij:

"Wanneer je waar wilt hebben voor je geld, moet je op www.ryanair.com zijn. Een goedkope vlucht vinden is kinderspel geworden, en nu hebben de passagiers ook nog eens de kans een deel van het uitgespaarde geld in te zetten op de Ryanair Bingo en de instantwinspelen. We zijn bijzonder verheugd over deze samenwerking met Jackpotjoy.com. Het zal ons ongetwijfeld helpen de laagste tarieven van alle Europese luchtvaartmaatschappijen aan te bieden".

Noel Hayden, CEO van Jackpotjoy.com, zei:

"Dit partnerschap is fantastisch nieuws voor de passagiers van Ryanair, die nu kunnen genieten van de buitengewone spelervaring van Jackpotjoy.com. Met meer dan £ 45 miljoen aan maandelijks uitbetaald prijzengeld, kunnen we de passagiers van Ryanair de kans bieden de grootste onlinejackpots van het VK met meer dan 80 fantastische games te winnen. Dankzij de enorme aantrekkingskracht van Jackpotjoy.com is het nu al de snelst groeiende website van het VK. En dit partnerschap zal deze groei nog extra bekrachtigen".

Klik hier om te spelen


* Mits het openen van een account en registratie bij Ryanair Bingo / Jackpotjoy.com. Afhankelijk van de beschikbaarheid. Taksen en kosten niet inbegrepen.


---

Copyright Ryanair Ltd. All rights reserved.
Use of this site is subject to the Ryanair.com Terms and Conditions. Cheap Flights - Lowest European Fares, Low Cost Airline