FNV


6 november 2006 I Gratis Expeditie Durf & Groei Meer verkopen, flexibeler opstellen en gastgerichter werken. Daar heb jij in de catering bijna dagelijks mee te maken. De sector wordt commerciëler: opdrachtgevers willen meer voor minder geld en de concurrentie is moordend. Medewerkers en hun leidinggevenden moeten zich aanpassen, zonder het plezier in het werk te verliezen.

Daarom nodigt FNV Catering je van harte uit om op maandag 6 november 2006 van 10.00 tot 16.30 uur mee te gaan op Expeditie Durf & Groei. Op deze dag speuren cateringmedewerkers en -managers naar ideeën, tips en oplossingen om beter te kunnen werken in een sector die steeds verkoopgerichter wordt. Het Louis Hartlooper Complex in Utrecht vormt het avontuurlijke decor voor deze bijeenkomst. Gastheer: Frits Sissing, bekend van Opsporing Verzocht.

Ervaar samen met Frits Sissing tijdens interactieve workshops hoe het is om gast- en verkoopgericht te werken. En om te ontdekken wat veranderingen met je doen.

Werknemers worden uitgenodigd om samen met hun leidinggevende te komen. Er is plaats voor 150 personen. Deelname is gratis.

De expeditie Durf & Groei is een initiatief van FNV Catering en wordt gefinancierd door het Fonds Bevordering Sociale Verhoudingen. Veneca ondersteunt dit initiatief. Deelname is gratis. Voor meer informatie en inschrijven verwijzen we je graag naar de website: www.indecatering.nl