Gemeente Loppersum
---

Gemeente Loppersum zoekt kandidaten voor waarderingsprijs

PERSBERICHT, Loppersum, 6 november 2006

GEMEENTE LOPPERSUM ZOEKT KANDIDATEN VOOR DE WAARDERINGSPRIJS

De gemeente Loppersum zoekt kandidaten voor de waarderingsprijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan een inwoner of een groep inwoners uit de gemeente, die zich verdienstelijk hebben gemaakt door een bijzondere prestatie op sportief, maatschappelijk of cultureel gebied te leveren of die de gemeente op een positieve wijze in het nieuws hebben gebracht. Aan de prijs is een bedrag van 500,00 verbonden.

Aanmeldingsformulier
Het gemeentebestuur vraagt uw medewerking om een inwoner of een groep inwoners te nomineren voor deze prijs. U kunt daarvoor gebruik maken van een formulier dat is af te halen in het gemeentehuis, Stationslaan
1 in Loppersum en Concordiaplein 4 in Middelstum. U kunt het formulier (papieren versie) sturen naar de gemeente Loppersum, t.a.v. mevrouw B.A. Groenveld, Postbus 25, 9919 AB Loppersum.

Electronisch formulier
Het formulier is tevens te downloaden
electronisch formulier Waarderingsprijs, Aanmeldingsformulier.

Indienen
Het ingevulde aanmeldingsformulier hebben wij graag vóór maandag 4 december in ons bezit.

Nieuwjaarsreceptie
De waarderingsprijs wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 3 januari 2007. Deze nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd door de gemeente Loppersum, Platform t Noorden en LTO-Noord en is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente.


---