Ingezonden persbericht


REGIONALE MEDIA

datum Maandag 6 november 2006

onderwerp Oldershove Bouwjournaal op Graafschap TV

Elke vrijdag: het Oldershove Bouwjournaal

Vanaf vrijdagavond 3 november houdt Graafschap TV de kijker wekelijks op de hoogte van de vorderingen van de tweede fase van de bouw van het nieuwe Zorgcentrum Oldershove in Wehl. Dit project zal begin 2008 worden opgeleverd.

Elke vrijdagavond brengt Graafschap TV in een 3-minuten durende reportage de stand van zaken. Daarbij komen specialisten van architect tot ijzervlechter aan het woord, maar ook oud-bouwvakkers die vertellen hoe het er vroeger aan toe ging.

De bouw wordt van het afgraven tot de oplevering in beeld gebracht en ook de sloop van het oude Oldershove komt aan bod. De serie laat zien hoe door het samengaan van al deze specialismen, volgens een uitvoerige planning een groot gebouw met moderne elektronica tot stand wordt gebracht.

De serie wordt mogelijk gemaakt door Woningstichting Dinxperlo.

Uitzending: elke vrijdagavond na het regionieuws van 20.00 uur

Uitzendgebied Graafschap TV

Aalten Berkelland Bronckhorst Brummen Doesburg Doetinchem Lochem Oost-Gelre Rijnwaarden Oude IJsselstreek Montferland Winterswijk Zevenaar Zutphen

Graafschap TV is sinds maandag 3 juli de regionale TV zender voor heel Oost- Gelderland en bereikt hiermee met de dagelijkse gepresenteerde televisieprogramma's ruim een half miljoen inwoners.

Voor de actuele frequentie's of kanalen kunt u kijken op de internetsite van de kabelmaatschappij, www.upc.nl of op www.graafschap.tv

Voor meer informatie over dit TV programma kunt u contact opnemen met:

Wim Maatman
Programmadirecteur

T. 0888 ­ 33 33 33
E. wim@graafschap.tv


---- --