Ingezonden persbericht


Persbericht

Eric Jes nieuwe Sales Manager Finance bij BancTec

Nieuwegein, 6 november 2006 - - Bij BancTec, leverancier van Enterprise Content Management-oplossingen, is met ingang van 1 november mr. Eric Jes als Sales Manager Finance aangesteld. Jes (40) is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor alle BancTec-accounts in de financiële dienstverlening in de Benelux.

Voor zijn indiensttreding bij BancTec werkte Jes als Account Director bij BT waar hij zich heeft beziggehouden met enkele van de meest belangrijke klanten binnen de financiële markt. Daarvoor was hij als account manager werkzaam binnen de telecom- en handelssector.

Jan Duijsens, General Manager Benelux, zegt: "De Nederlandse markt biedt groeiperspectief voor onze organisatie, zeker ook de financiële sector. Het investeren in deskundige mensen is belangrijk om alle groeimogelijkheden optimaal te benutten. Eric brengt kennis en ervaring binnen die een aantoonbare bijdrage zullen leveren aan het succes van de Nederlandse BancTec-organisatie."

BancTec - Weverstede 17, 3431 JS Nieuwegein

Tel: 030 - 602 39 00, fax: 030 - 602 39 11

Internet: www.banctec.nl en www.banctec.co.uk

Over BancTec

BancTec biedt softwareoplossingen en diensten op het gebied van systeemintegratie en Business Process Outsourcing (BPO), die organisaties ondersteunen hun bedrijfskritische data- en papierintensieve processen te automatiseren en te stroomlijnen. Sinds de oprichting in 1972 zijn de BancTec-oplossingen wereldwijd al in meer dan 50 landen ingezet en worden minstens 50 miljoen documenten of items dagelijks geregistreerd en verwerkt door systemen van BancTec. De productreeks van BancTec combineert op unieke wijze flexibiliteit, schaalbaarheid en connectiviteit. Het biedt organisaties optimale mogelijkheden om de registratie, verwerking én verzending van hun elektronische en papieren document- en transactiestromen te automatiseren en te structureren. Naast de productreeks levert de organisatie ook hardwareoplossingen en service- en supportdiensten.