Gemeente Coevorden

Wethouder Jetty Remmelts-Van Royen beantwoordt vragen tijdens digitaal spreekuur woensdag 8 november

Wethouder Jetty Remmelts-Van Royen van de gemeente Coevorden houdt woensdagavond 8 november een digitaal spreekuur. Ze is de vierde bestuurder die dit jaar vragen via de website gaat beantwoorden. Om 19.30 uur zit de wethouder klaar om alle vragen die betrekking hebben op haar portefeuille te beantwoorden. Wethouder Remmelts-Van Royen gaat over financiën, sportbeleid, sportvoorzieningen en accommodaties. Verder heeft mevrouw Remmelts het grote dossier plattelandsontwikkeling in haar portefeuille.

Het digitaal spreekuur geeft alle inwoners van de gemeente Coevorden de mogelijkheid om eenvoudig en snel vragen te stellen aan de wethouder. Van 19.30 tot 20.30 uur zit de wethouder achter de computer om alle vragen direct te beantwoorden. Via www.coevorden.nl is het digitaal spreekuur, via een speciale banner, te bereiken.

De vragen en antwoorden van het digitaal spreekuur zijn bovendien niet alleen via internet te volgen, maar ook via de kabelkrant van de lokale tv-zender NieuwsNet Coevorden. Tijdens het vorige digitale spreekuur op 11 oktober werden aan wethouder Braam 25 vragen gesteld. Nog voor het einde van het jaar zal wethouder Peter Snijders een digitaal spreekuur houden. Alle bestuurders van de gemeente Coevorden hebben dan vragenuur via het web gehad.