Gemeente Duiven


Milieuzaken: ontwerpvergunningen en meldingen

---

De hieronder gepubliceerde (ontwerp) vergunningen, meldingen en bijbehorende stukken kunt u inzien bij de balie van de Sector Grondgebied in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven. Deze balie is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur. `s Middags kunt u op afspraak terecht (0316) 279332. Indien gewenst kan een mondelinge toelichting worden gegeven.

Ontwerpvergunningen

* Marketing 23, ten name van HSF BV, het betreft een veranderingsvergunning voor het plaatsen van een buitenopslag voor gasflessen, deze vergunning ligt van donderdag 10 november 2006 tot en met woensdag 20 december 2006 ter inzage

Gedurende de aangegeven inzagetermijn kunt u tegen dit (ontwerp)besluit schriftelijk uw zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 6, 6920 AA te Duiven. U kunt daarbij verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Over de ontwerpvergunningen kunt u ook mondeling uw zienswijzen inbrengen. U moet dan voor dinsdag 19 december 2006 een afspraak maken (0316-279332). Er is dan ook gelegenheid om met de gemeente, de aanvrager en de overige aanwezigen over de zaak te discussiëren. In principe wordt deze zitting gehouden op dinsdag 19 december 2006 om 16.00 uur op het gemeentehuis.
In beginsel kunnen alleen degenen die een zienswijze hebben ingediend beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meldingen

* Fotograaf 16, Garage Duiven,
Het oprichten van een inrichting welke valt onder de werkingsfeer van het Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer.
* Ratio 39, Human Office,
Het oprichten van een inrichting welke valt onder de werkingsfeer van het Besluit opslag en transportbedrijven milieubeheer.

Omdat dit een informatieve mededeling is, zijn er geen mogelijkheden voor het indienen van zienswijzen of bezwaar.



Milieuzaken