Gemeente Alkemade


Verkiezing vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar 2006

08-11-2006

Vrijwilligerswerk is lang niet zo vrijblijvend als de naam doet vermoeden. Om de vrijwilligers uit onze gemeente waardering te tonen voor hun ´vrijwillige inzet´ en betrokkenheid in de samenleving, organiseert de gemeente de verkiezing van de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar 2006.

Iedere inwoner van onze gemeente heeft de mogelijkheid om een vrijwilliger of een organisatie werkzaam met vrijwilligers voor te dragen om in aanmerking te komen voor deze titel. Een jury zal beslissen wie uiteindelijk vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van 2006 worden.

Aan de verkiezing zijn twee kleine geldprijzen verbonden. Er is ¤ 100 beschikbaar voor degene die wordt verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar. De vrijwilligersorganisatie die de titel krijgt, ontvangt een geldprijs van ¤ 250. Bedenk echter wel dat de meest belangrijke reden om iemand voor te dragen, het tonen van waardering is.

Voordrachtformulieren kunt u downloaden onderaan deze pagina. U kunt deze ook opvragen bij mevrouw Van der Hoorn, (071) 332 72 48. De uiterlijke inleverdatum voor de voordrachten is vrijdag 15 december 2006. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis van Alkemade. Deze wordt gehouden op donderdagavond 4 januari 2007. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd in het Witte Weekblad en op deze website.

Bijlagen :
Vrijwilligers - voordrachtformulier vrijwilligersorganisaties 2006.pdf Vrijwilligers - voordrachtformulier vrijwilligers 2006.pdf